Elem, drushtvo, ovako stoje stvari...posle nekoliko provedenih meseci shtednje jedutji gloginje, uspeo sam pazariti nov racunar...naravno iz komponenti...potreban mi je savet za memoriju..koju? e to ja vas pitam...poenta je u tome shto mi trebaju 2 modula po 2 Gb, DDR3 budzzet nije neshto preterano ogranichen, ali aj kazemo da idem do 11.000 rsd..u pitanju je plocha Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P i procesor AMD Phenom II X4 965 koji su vec kupljeni kao i cooler masterov cpu cooler V8, da ne davim sa konfiguracijom, sve to tera 700W Cooler master Silet Pro M serije...
Preferiram Gail, jer za Kingston znam da ima problem sa `navlacenjem` brzine do DDR2 modula...GAil mi se pokazao ok...pa da pitam za savet pre nego kupim i sastavim sve u kuciste...
Unapred hvala... ..VEEEELIKI SHTRUUUMPFEEE, JEL IMA JOSH MNOGOOOO....IMA, IMAAAA!
GEIL je po meni OK. Imam 4x1 gb Geil Ultra DDr2 800mhz i mnogo bolje se snalazi na plocama nego OCZ koji isto posedujem.. OCZ je bas probirljiv, bar kod mene moj primerak neka platinum bla bla ili sta vec uglavnom 2x1 ocz i 2x1 geil nece zajedno :( a geil radi sa cim oces. ja bi uzeo neki Geil 2x2ddr3 bez razmisljanja ali nista ispod 1600
na to sam i mislio...1600Mhz, raspitao sam se bio josh na par strana i svi mi kazu da ispod 1600 nikako ne idem...da je to `kao` optimalno..za OCZ sam cuo da je probirljiv i to do jaja probirljiv, a navodno Gail je extra reshenje za AMD...i u pravu si za 2 x 2Gb ne bih ni ishao vishe..nije potrebno...
..VEEEELIKI SHTRUUUMPFEEE, JEL IMA JOSH MNOGOOOO....IMA, IMAAAA!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.