O da radiće,.,.,.,.,oDaRadić-e Najsigurnija varijanta je da su apsolutno isti moduli Ti fabrički upakovani upareni moduli su u principu samo tako upakovani Možda sam mogao da poverujem da su u početku dvokanalnog rada proizvođači i stvarno proveravali da li dva modula pouzdano rade u paru i tako ih pakovali. Bilo je nešto u onim Kingstone PDF fajlovima kako su ti i ti moduli testirani na toj i toj ploči u dvokanalnom radu... Mislim da su to ipak samo identični moduli zapakovani u parovima Isti đavo kupio dva identična u odvojenim pakovanjima
Recimo da sam sastavio par računara, ne mogu da se jasno setim da li je bilo situacija da dvokanalni režim ne radi. A bilo je tu more najjeftinijih NCP modula sve u pojedinačnim pakovanjima.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.