da samo kad sam je ja hteo uzeti kostala je 160e a sad prava sitnica jbg dobra je i ova moja TA790gx ali taj DFI mi je i dalje najjaca ploca za AMD
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: imam uprevo tu i stvarno je zver,a i na njoj su podigli PII 940 sa 3 na 6.5 gh :: :: :: trla baba wlan :: :: amdgeek :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
MSI 790FX-GD70 Gigabyte MA-790FXT UD5P Asus Crosshair III Formula
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: da samo kad sam je ja hteo uzeti kostala je 160e a sad prava sitnic :: jbg dobra je i ova moja TA790gx ali taj DFI mi je i dalje najjaca ploca za AM :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: imam uprevo tu i stvarno je zver,a i na njoj su podigli PII 940 sa 3 na 6.5 gh :: :: :: :: :: :: trla baba wlan :: :: :: :: amdgeek :: :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: :: :: :: ::
Nisam ni rekao da je losa,samo je sigurno iza ove tri i samim tim nemoze nositi epitet najbolje. Zema ima svoje misljenje i ja to cenim,a ovo su po meni(a i po drugima)tri ploce koje ulaze u top 5 ploca za AMD(trenutno).
Is that clear
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: za am2+ do AM3, a veruj mi da je ova DFI bolja od ovih novih AM3 DFI, zajebali su nove serije ploca :
Pod broj jedan ova ploca(Gigabyte GA-MA790XT-UD4P)je bolja od tog MSI-a,a plus je i jeftinija.Nakon toga dolazimo do DFI LanParty DK 790FXB-M2RS koja je bolja od obe,ima dva puta po 16 linija i sa cenom od 9K ubedljivo bestbuy u tom cenovnom rangu.
Dali sam sada ontopic?
Lala 4ever!
:: samo mislim da ste malo skrenuli s teme, moje pitanje je bilo za msi...? hval :: :: ::
Vidi Medo ne zelim nikoga da reklamiram,ali radnje poput Atom,A-Maze,Gigatron(on je i najjaci od navedenih),Lithium-a super posluju,profesionalne su,i na kraju mogu sebi da dozvole da nekim artiklima u datom trenutku obore cenu.Ono sto je interesantno je to da nikada neces naci cak ni iste vrste komponenti na popustu kod dve firme(sto znaci da je izmedju nijh sve stvar dogovora).Dali se secas Gainward-a za 7,2K-pa opet nisam cuo da ista nije valjalo na tim karticama,ili da se iko zalio.
Cudni su putevi gospodnji(zelene boje)
Lala 4ever!
:: da je u jenoj radnji 9k a u ostalim oko 11k... :: :: ::
Kad sam menjao komponente ove godine, dvoumio sam se izmedju GD65 i GD70, hteo sam zbog ustede da pazarim GD65 i na kraju ipak uzeo GD70. Obe ploce su extra i nemas razloga da se dvoumis, slobodno je pazari i uzivaj. Inace obe mogu da bez problema kloknu Phenom II do same granice, da ne kazem da su identicne sto se tice overkloking potencijala.
Znam ja likove iz AMaze dosta dobro kupio sam svasta kod njih, nego ja kad sam uzimao samo M2RSH verzija ima bolji hladnjak na cipsetu i naponskoj, platio sam oko 11-12k cini mi se... A vidim i da je ta ploca na drugim mestima dosta skuplja, tako da treba uzimati dok je ova cena, vrh je ploca.
:: Pitaj *-Maze,pa nek ti objasne. :: :: Vidi Medo ne zelim nikoga da reklamiram,ali radnje poput Atom,A-Maze,Gigatron(on je i najjaci od navedenih),Lithium-a super posluju,profesionalne su,i na kraju mogu sebi da dozvole da nekim artiklima u datom trenutku obore cenu.Ono sto je interesantno je to da nikada neces naci cak ni iste vrste komponenti na popustu kod dve firme(sto znaci da je izmedju nijh sve stvar dogovora).Dali se secas Gainward-a za 7,2K-pa opet nisam cuo da ista nije valjalo na tim karticama,ili da se iko zalio :: :: Cudni su putevi gospodnji(zelene boje) :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: da je u jenoj radnji 9k a u ostalim oko 11k... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.