pozz svima imam neki Fujitsu Siemens Amilo, dobio od ortaka...naime kad ga uplalim radi nekih 5min, i pocinju da mi se pojavljuju neke strafte i da mi se gubi slika...cisto! Pustim neku muziku, zablokira mi? Jel nesto crklo, nastrada0 neki chip? :/
Konfiguracija je sledeca: Intel na 1.7 GHz ATI Mobility x300 HDD 80 GB
Molim vas za pomoc, i sugestiju...savet, i vase uvazeno misljenje. Mnogo bi mi znacilo da cuem vas `pogled` i resenje za ovakav problem, unapred zahvalan!
graficki chip ..se pregreva .. otvori i ochisti od prasine .. ako to nepomogne negine ti servis i reflow grafike u najgorem slucaju zamena grafickog chipa (koja kosta vise nego lap) ..
malo pre sam procitao misljenja drugih na forumu ITSVET-a. kazu da je x300 velika mana od graficke i da crkava...i da savetuju svima ko ima taj problem, da kupe noovu graficku npr x700 ATI...ko sto cu i uraditi, al pre svega poslusacu savet oko ciscenja .) hvala...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.