Ljudi upravo sam slomio glavom ekran lap topa, preko koga pisem ovu temu i ako je uopste i napisem kako treba zna li ko ima li gde da se kupe nezavisno ekrani model je asus A6R n
ne ja nemogu lepo da verujem a taman uzeo horor da gledam jebem ti leb. ako ima neki servis ili nezavisno da se kupi nek mi neko predlozi nesto pls
moj komšija je polomio ekran isto asusa, mislim da je M6nešto, mislim da ima zvanični servis ali kad je čuo kolko košta, otišao je, kupio monitor i spojio kablom, ionako ga nigde ne nosi. valjda ga mrzelo da traži po divljim servisima.
Pa dobro dobri narode, fala vam na odgovorima, gledacu ako kakvim pustim i apsolutno nemogucim slucajem sakupim pare da kupim neku toshibu ili dellibasu, javicu :)
a sto se tice ovog starog seronje iskoristicu hdd i ram, a plocu sa sve skupa kucistem cu baciti krmadima, a ovaj naprsli ekran....da i onako je baba trazila da joj se naprave nove merdevine za kokosinjac...da dobio sam ideju.
glupo je sto nema servis tako toga, pa ja sam primio bar 3 razbijena lap topa mislim na ekran, i sad da ima neki zvanicni servis asusa mozda bi i zamenio a ovako, mogu da kupim kabal i da ga koristim kao desk...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.