Posto ja imam problem sa otkljucavanjem druga 2 jezgra, da ne zna neko sta je kod mene problem? U bios sve podesim kako treba i kad upalim komp sve je ok: B50, 4 jezgra itd. Ali kad startujem Prime 95 posle 10 sekundi error. Maticna je Asus M4A785TD-V EVO. Da nije mozda do biosa?
Vidi, ja ga imam otkljucanog sve po defaultu. Sve zavisi od samog procesora, neki mogu, neki ne, nekima treba blago povecanje voltaze. Tako da probaj, ako ne, onda u config-u disable 1 jezgro pa vidi. Mozda je 1 defektno. Ko zna. Sto se tice testa, bolje koristi OCCT, linx, passmark, cinebench r10, pusti i super pi. U passmarku ces videti da li je razlika zadovoljavajuca, tj. da li ima napretka. Ako je duplirano, onda si na konju. Nadam se da sam uspeo da ti pomognem. Poz, srecno.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.