sa ovom cenom, ladno si dodas nekih 3 hiljada i kupis 9550, jedan od najboljih procesora za 775 soket, znaci skroz suluda cena, treba min da bude nekih 15 hiljada!! a da ne pominjem i5 jes da treba i druga ploca ali boze moje dobija se vise dosta puno
novu tehnologiju .) inace menjao bi sad trenutno za i5 samo zato sto je novi i sto bi uzo plocu sa ddr 3, inace ne ovu mog si metnem q9550 ali sa ddr2, ali je i dalje skup q9550 tako da za sada sa dva jegra je dovoljno!
ok je cpu, ali isplativiji je Q9400 (koliko-toliko), realno, prodaju muda za bubrege.. po meni, ko ima Q9550, i koristi ga uglavnom za igre, definitivno mu se ne isplati prelazak na i5, a ni i7, REALNO, ali, sta ces, djavo uvek vuce ka potrebi...
Nebi se slozio da je Q9400 isplatljiviji?Po cemu? Q9400 ima manji defaultni takt..Manji multiplier..Ko bi trazio bolje performanse trebao bi da ima odlicnu plocu koja moze da podnese veliki FSB a to opet nije malo para..Takodje ce da postigne manji stabilan clock.. Razlika u ceni je 20-25 eur Eur..Ja recimo nikad nebi isao na tako mali klok zbog mnogo drugih elemaenata koji uticu na kompatibilnost izmedju komponenti i samih performansi..Ali ako je korisnik prosecan,mozda ce se zadovoljiti da tih 25 eur stavi u dzep ili ti kupi neki cooler a da ceo sistem drzi na def..Sto si tice toga onda ok..
The Way It`s Meant To Be Played
:: ok je cpu, ali isplativiji je Q9400 (koliko-toliko), realno, prodaju muda za bubrege. :: po meni, ko ima Q9550, i koristi ga uglavnom za igre, definitivno mu se ne isplati prelazak na i5, a ni i7, REALNO, ali, sta ces, djavo uvek vuce ka potrebi.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.