problem je sledeci >>> Komp je radio normalno.... doneo sam ga kuci od brata... i kada sam ga prikljuchio i upalio..on samo zavrti kulere... i to je sve ..nema slike..nema ni jednog BIP nishta.... Vadio sam sve memorije.... izvadio grafichku.. i uvek isto.. nikakvo pishtanje..nishta... ako neko zna ili misli shta moze da bude.. bio bi zahvalan... plocha je Asus P5P800 Intel 3.0 na njoj .... 1.5 GB .... 2x256 i 2x215 DDR400 Kingston .... napominjem da je sve radilo ok 5 godina... :D Hvala svima unapred
nije bizarno krenuti kabel u stekeru .. to je ponekad i jedini lek kod losih instalacija ..chini mi se kad je `uzemljenje` nulovano .. ako to neupali ..
da li je komp bio aklimatizovan pre prvog paljenja ?
moraces da rastavis sve komponente .. mem, grafiku.. cpu .. psu ... i da spojis ponovo .. tzv reseting ..
i probaj samo sa osnovnim komp .. grafika.. 1 memorija .. ako proradi onda iskljuci i dodavaj deo po deo..
eseses ...uradjeno tako.... nishta.... Codeus.... bio je u kuci ceo dan.... tek sam ga danas upalio...(tj. probao nazalost) .... a ovo sa kablom i okretanjem nije sigurno..jer mi je sada ovajj komp sa koga kucam ukljuchen tu... tako da neverujem da je do toga..al probacu i to... ja vishe mislim da je fiknula plocha :(
se i meni desilo i sad trazim novu plocu, ova je gecrkt! Ubacio sam flash koji sam do tada normalno koristio i komp se ugasio! kada sam pokusao da ga ukljucim - vrti kulere i nista! Od ortaka sam zajmio plocu, ubacio svoje delove i sve radi... Sada oglasi /ploca sa 478 soc/ bobanf
se i meni desilo i sad trazim novu plocu, ova je gecrkt! Ubacio sam flash koji sam do tada normalno koristio i komp se ugasio! kada sam pokusao da ga ukljucim - vrti kulere i nista! Od ortaka sam zajmio plocu, ubacio svoje delove i sve radi... Sada oglasi /ploca sa 478 soc/ bobanf
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.