Da li bi neko mogao da mi predlozi neki dobar cooler za am3 socket (verovatno phenom II X4 925 ili 945 ako je uopste bitno) posto ga uskoro uzimam pa bih odmah stavio taj kupljeni a ne box cooler...cena pa recimo oko 20/25e
Pa za te pare tx3,vidim da je dosta ljudi zadovoljno sa pomenutim (medju njima sam i ja) Ne znam sta ocekujes da ti ljudi kazu,nema tu neke nauke,koji god da uzmes za te pare sve ti to isto... Inace veoma je tih,a kod mene ladi bolje za 10c u idle i oko 15c pri opterecenju,u odnosu na fabricki sa X2 4000+,pri opterecenju recimo u igricama ubrza pa se cuje ali tad ionako zvuk iz igrice nadjacava sve ostale
milojce sta da kazem odlican cooler imam ga na amd athlon x2 5000+ 2.66GHz def procesoru i lepo hladi cak uspeva da ohladi i kad je clock-ovan na 3.2GHz a na def temp je manja za 7,8c a inace se greje ludacki ovaj moj cpu sa box cooler-om !
Kad vec hoces da dash 25e, dodaj jos 5e i kupi ljucki kuler. Imash OCZ Vendetta 2 (2600din) koji ostavlja u prasini TX3... Razlika je mala, oko 500din a dobijash mnogo vise. Takodje pogledaj i CM Hyper 212.
PLAMENKO me preduhitri, definitivno VENDEttA ako mozes da dodas pare!!! Odlican tih cooler, Hyper 212 je dobar ali ne kao OCZ, imao sam ga i ventilator mu je poprilicno bucan na max obrtajima ali duva kao blesav, sad sa njim i hr-01plus sam uspeo PII 940 na 3.8ghz i stoji na 60c full load, soba 23c
Jos nesto, ako imash kinesko kuciste oprosti se od Vendette. Izmeri koliko imas prostora (cm) od ploce (socket) do leve stranice, tj izmeri sirinu kucista i oduzmi 3cm i dobijas to. Ako imash ispod 16.5cm oprosti se od nekih boljih kulera.
Ja sam u ponedeljak kupio kuler za cpu vendeta 2 za 2619 dinara u poznatoj firmi W..W.. .Trebalo bi danas da dodje drugar pa da ga namontiramo.Inace sada mi je coler master hyper tx2 u kucistu ali njega cu prebaciti kod sestre u kompjuter da hladi intel e6300. Ovako na oko izgleda ekstra a i kuler mu je 120 mm plus ogroman hladnjak.Citajuci ovde komentare kazu da je dosta dobar kuler i da mu je cena ok.Kazu da je bolji za klasu od tx2 koji sada imam.Videcu danas kad ga montiram kako ce se ponasati u realnom radu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.