Na P5Q-E i Q9400 montirao sam nov OCZ Vanquisher,temperatura je 19-20 stepeni ali se MB pod pritiskom kulera malo uvila!Da li ce to smetati pri daljnjem radu procesora i MB?
Imam isto ASUS P5Q-E i na nju sam postavio Vendettu 2. Zlo koliko se napatih montirajuci ovaj kuler(navikao na AMD) , kod mene je pri postavci kulera odstupanje(uvijanje ploce) maticne ploce oko 1-2mm.
Medjutim kad sam postavio maticnu plocu u kuciste onda je kuler na jedno mesto iskakao iz lezista maticne ploce pa posto sam dobro pop....o uzao sam kutiju coolermaster sniper posto ova kutija izmedju ostalog ima i pregled sa zadnje strane maticne, pa onda sam postavio maticnu pa kuler tako da sad nema nikakvog `uvijanja`....
puno pa, pa, pa, pa, pa - bre pop...EH!!!!! Pa sta >) Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.