Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
CL 4 vs CL 5
STRANA 1 OD 1
mkukic CL 4 vs CL 5 08.01.2010. 17:45 T23559

status: user
broj poruka: 2592
Imam Geil Black Dragon 2 x 1 GB na 800 MHz CL4... E sad hteo sam da dodam jos jedan takav dual channel kit ali nigde nemaju CL4 vec samo CL5 (imaju CL4 ali 2x2GB sto mi je mnogo)... Da li da ipak uzmem ovu CL5 i uparim sa ovom koju imam CL4 pa da rade obe na CL 5 i koliko bi sporije radile?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 08.01.2010. 19:26 #178800

broj poruka: 8138
Uzmi tu od CL5,trebalo bi da bez problema rade.Mislim da nema neke razlike u cipovima izmedju CL4 i CL5.Znaci,samo stavi u BIOS-u propisanu voltazu i manuelno podesi latencije.Trebalo bi da rade bez problema.

The Way It`s Meant To Be Played

mkukic ... 08.01.2010. 23:11 #178920

Verujem i ja da ce da rade, ali jel postoji neka realna razlika sto se tice brzine?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

OCz re 08.01.2010. 23:28 #178928

broj poruka: 2900
Ne ...
mkukic ... 08.01.2010. 23:45 #178934

OK! Hvala obojici!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs