Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus m2n68-am & XP problem!
STRANA 1 OD 1
Viske Asus m2n68-am & XP problem! 11.01.2010. 01:04 T23628

status: user
broj poruka: 115
Pozdrav svima
Imam mali problem koji ne mogu da resim u potpunosti, pa molba ako ko moze da pomogne.Pre izvesnog vremena mi se na compu pojavio sledeci problem tj brljotina!?
Kada startujem word dokument i ubacim sliku, ona se razmrlja celom duzinom ekrana po sredini isprekidano u crtama. Nesto slicno slagalici kada se razvuce! Silnim reinstaliranjima sistema i drajvera dosao sam do sledeceg na xp-u se pojavljuje na win7 ne!? Posto mi treba xp, imam problem koji sam donekle resio reinstaliranjem nvidijinih najnovijih drajvera i ofisa 2007 pod kojim sada pri ubacivanju slika u word doc nemam vise tih brljotina, a pri pokretanju video klipova pojavi se nekoliko razvucenih i isprekidanih zelenih linija preko ekrana horizontalno koje cim video startuje nestanu i onda je sve ok?! Nisam bas siguran da je i pored svega to ok pa ako je neko imao slican problem, help pliz.
konfiguracija je: Asus M2N68-AM/nf630/VGA GF7025 integrisana .1gb ddr2.160gb wd hdd.sempron.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Anisntalitaj sasvim eNvidiJa drajvere 11.01.2010. 02:16 #179494

status: user
broj poruka: 9439
I za grafiku i za Cipset. Restaruj komp i protrci samo kroz nekst novi hardver vizard. Restataruj jos jednom komp, pa vidi da li ti se sve isto desava. Ako se desava, onda ti je do hardvera, ako se ne desava, pokusaj sa nekim starijim drajverima. Posto sa novijim i dalje imas probleme... Fles biosa nebi bio los...

BTW Ic a faken šiti maderbord ali mora sve to lepo da radi...

Baby BM

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs