Molim za preporuku. Matična ploča za CPU Intel I5-750 Prednost stabilnosti u radu i kvalitetu izrade u odnosu na broj i mogućnost priključenja. Cena do 150-160Eura. MSI ili Gigabyte ( Asus, DFI, EVGA ) Unapred hvala.
Ma uzmi lepo neku oko 100-120e, veruj mi, sve je to isto... Uzmes lepo GIGABYTE GA-P55-UD3... Sve su one stabilne i pouzdane... Evo mene sluzi ploca za intel od GA koja kosta oko 60-70e, stabilna, bez ikakvih problema... Bolje dodaj tih 50-60e i uzmi ako mozes Core i7 920 ako koristis racunar za ozbiljne stvari... A ako je za gaming, sacuvaj te pare pa ulozi na HDD ili bolju grafiku... itd
Samo da te @plamen ne zbuni. Ploču koju ti je preporučio i procesor ne idu zajedno. Znači ako bi želeo jači procesot koji ti je plamen preporučio i7-920 umesto GIGABYTE GA-P55-UD3 morao bi da uzmeš GIGABYTE GA-EX58-UD3. To povlači sa sobom i trokanalnu memoriju tako da bi morao da uzmeš 3x1, 3x2, itd.... Ili uz ploču koju ti je @plamen preporučio uzmeš neki procesor iz familije i5, i7-8xx u zavisnosti od mogućnosti.
Inače, moja preporuka od ovde navedenih ploča ide za Asus P7P55D PRO ali radiće ti odlično i svaka jeftinija ploča.
:: Ma uzmi lepo neku oko 100-120e, veruj mi, sve je to isto... Uzmes lepo GIGABYTE GA-P55-UD3... Sve su one stabilne i pouzdane... Evo mene sluzi ploca za intel od GA koja kosta oko 60-70e, stabilna, bez ikakvih problema... Bolje dodaj tih 50-60e i uzmi ako mozes Core i7 920 ako koristis racunar za ozbiljne stvari... A ako je za gaming, sacuvaj te pare pa ulozi na HDD ili bolju grafiku... it :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.