1.Dakle, zanima me kvalitetna maticna sa najvecim brojem sata ulaza. Do 300 e. Nema potrebe da bude OC friendly. I da li je moguce prosirivati broj sata ulaza?
2. Vidim da se pojavio Intel i5-670. Kakav je u odnosu na i7-920? Da li se uopste moze porediti?
ako ces raid 0 na koji instalises OS tu ti treba 2 ulaza t.j 2 diska ,po mogucnosti sto brza tipa WD raptor na koji ces da stavis OS.Ostala 2 za neki hard (sata HDD rack i DVD).Sve drugo moze da ide preko USB cak DVD odlicno radi preko USB -ai jos kad se pojavi USB 3.0 ihaaa.
ja licno imam potrebu za puno SATA portova, zbog mnogo hdd-ova, ali provalices i sam da nije bas dobro i prakticno za sistem da imas vise od nekih 6 diskova plafon, ostalo kaci na eksterni rack...ako bas zelis iskljucivo na plocu, video sam par Gigabyte sa 10 sata portova, ja mislim da je suludo kaciti SVE diskove na to, nije bas to pouzdana varijanta, iako bi trebalo da `sljaka`.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.