:: Ma jok, skokni do neke kovacnice neka ga oni lepo zagreju u kovacku pec, pa neka ga drmnu 2-3 x cekicem ima da bude cist ko suza :: :: :: :: :: :: Ako je pasta zapekla mozes i sa fenom za skidanje boje!!.)) :: :: :: ::
Brusilica..A posle za svaki slucaj CPU politi kiselinom da se skinu mikronski ostatci paste zbog nanosenja novije sa boljom formulom..ne valja ako se formule pomesaju,pogotovu ako su F1 i F3..Slab ucinak.
Ako ti ostane zapecena pasta,slobodno ga ubaci par minuta u zeravicu,pa posle u hladnu vodu 5X naizmenicno,a poslednji put ga polij alkoholom i flambiraj.Ako posle toga ostane garez,turpija za drvo resava stvar,provereno!Ako posle ovog tretmana dobijes Bios beep upozorenje,verovatno nesto nisi uradio kako treba,ili su otpale nogice usled visoke temperature.Proceprkaj po zeravici i pronadji nogice ,te ih zalemi(ne moras sve,dovoljno je pola),pa ponovi postupak.
Sa brenerom sam jednom rastalio kuciste procesora,tako da treba biti pazljiv.Pokidao sam neke vodove u procesoru,pa sam uz kevine naocare za vid uspeo da ih premostim i neki cudom je radio na 3.9 ghz na defaultu,a proc je bio 1.7ghz celeron.A da,rupu sam posle zacementirao,da,dobro ste culi!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.