Pitanje od mog drugara, nece da se registruje posto nezna nista kao tele haha, pa tako kaze sta cu ja tamo kad neznam sta cu s ljudima pricati....... CPU Modza ga i ja kasnije uzmem ako neskupim za i5, on zivi na poslednjem spratu u zgradi, leti zna u sobi da mu bude i do 32, posto je imao klimu i tako se ukocio da nije mrdao tri meseca, silni kokteli leinjekcija je isprimao pa je klimu poluoporavljen slomio verovali ili ne.Cemu ovo ? On hoce malo kasnije da kupi ATI 5850 i ovaj procesor pa posto leti zna da bude kao sto rekoh 32 u sobi, kako ce se ponasati ovaj AMD koji ima najvisu radnu temperaturu 61C , ima li neko iskustva kakav je sa box kulerom. On nece da klokuje nikako to nevoli, ja nisam stvarno imao ovakav primerak procesora pa tako da neznam kako se greje.
Kakva je ova AMD-ova zvaka (: na box kuleru, ili da skidamo i stavimo neku na primer OCZ ?
ako se odlucio za 965 neka trazi C3 reviziju koja trosi 125w i manje se greje pa ce joj box biti dovoljan, samo neka ga cisti povremeno, a ova pasta na njemu je prilicno losa pa obzirom da mu je bitan svaki stepen neka uzme AS V, OCZ ili chill factor, mozda ima jos nesto kod nas nisam siguran
EDIT eventualno kasnije da promeni hladnjak jer to nikako ne skodi koliko god se grejao nize temp uvek vise prijaju CPUu
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.