Ja iskreno bezim od MSI, pa i tebi to savetujem. Na dfi ces izvuci definitivno max is procesora. Mada mislim da je doplata veca nego sto treba. Pretpostavljam da je Dejan u pitanju za zamenu?
ja imam 790fxb-m2rsh tj takvu samo bez integrushe i mogu ti reci da razbija ploca koliko je jaka, PII 940 su podigli ljudi sa 3 na 6.5GHz na njoj, ovaj DFI JR je takodje extra ploca, svaka preporuka, vidi samo koliko je stara i akana, a inace pravi samo ploce za maltretiranj, jedina mana je sto je AM2+ pa ne moze ddr3 memorija
ne znam meni ovo zvuci dobro zato sto imam 4GB ddr2 i nemam nameru da se cimam menjam preprodajem za ddr3 itd... a ne znam sta bi realno bolje od ovoga sa ddr2 mogao da uzmem a da nije papreno skupo ?
uzimaj to jer je nova 116e, samo se dogovori da je probas da vidis jel sve ok, ako bude problema da je vratis, ja sam mojoj mast vadio i prezadovoljan sam i sto kaze Medjed: `DFI ne pravi budzet ploce`
Sto Saxija kaze, DFI ploce su za vadjenje masti odlicne. Ja imam DK seriju, kakva je JR ne znam. Imao sam samo problema sa kompatibilnoscu sa OCZ memorijom (mada ce pre biti da je problem bio sa memorijama van standarda, ova moja je ddr2 1200), sto je ispravljeno novom verzijom biosa. Uvek cu pre kupiti DFI nego MSI.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.