Znaci sta god radim plav ekran. Nebitno dal sam u igrici u nekom programu ili filmu, svakih 2,3 sata plav ekran,reset i kad se upali dobijem ovo:
Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033
Additional information about the problem: BCCode: 50 BCP1: 80190C8C BCP2: 00000000 BCP3: 828B35C5 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1
Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump0410-21949-01.dmp C:\Users\freddy\AppData\Local\Temp\WER-33524-0.sysdata.xml
Jel si ti taj tvoj Amd klokovo ? Ako jesi verovatno je tu problem ,ako nisi najverovatinije ti memorija pravi probleme posto vidim da imas bsod i pri gledanju filmova....
Nisam dirao procesor sve je fabricki juce sam uzeo nov procesor i plocu. Napajanje je Ms 450 btxp4 - nije neko. A hardisk sam menjao i jedan i drugi pravi problem isti.
Nisam dirao procesor sve je fabricki juce sam uzeo nov procesor i plocu. Napajanje je Ms 450 btxp4 - nije neko. A hardisk sam menjao i jedan i drugi pravi problem isti.
Vidim da si stavio jos jednu temu je sumnjas na tvoju patriot memoriju! Upravu si 90 %, ja sam takav problem imao nekoliko puta i uvek je bio problem u memoriji, i to ne u ispravnosti memorije vec do neslaganja memorije sa plocom! Na toj ploci sigurno lepo rade kingston valu i khx na 800mhz, i takems 2gb 800mhz, to je ono sto sam ja licno probao i lepo radi i savrseno stabilno, sto je najbinije!!!
Evo sad sam ubacio drugu memoriju javljam vam sta se desava. Temperatura nije sigurno jer na procesoru je v8 hladnjak a kuciste cm sniper ima ventilatora vise nego ja kose na glavi. :)
:: Nisam dirao procesor sve je fabricki juce sam uzeo nov procesor i plocu. Napajanje je Ms 450 btxp4 - nije neko. A hardisk sam menjao i jedan i drugi pravi problem isti Napajanje 80% RAM 15% HDD 5%
Ako mozes pozajmi od nekog neko normalno napajanje i probaj da vidis da li je to...
Normalna napajanja:LC,Chieftec,CM,TT,Antec,Corsair sta god samo izbegni MSi,Trust,Vito,KME,Fronteir i ostalu kung fu bracu...
:: Evo sad sam ubacio drugu memoriju javljam vam sta se desava. Temperatura nije sigurno jer na procesoru je v8 hladnjak a kuciste cm sniper ima ventilatora vise nego ja kose na glavi. : U CM Sniper si stavio MSi napajanje??? Cudi me da to napajanje moze da potera samo te ventilatore,a kamo li i tvoj racunar... Menjaj napajanje i resio si problem.
Pa i meni za plocu na gigabajtovom sajtu ne stoji da je podrzana, ocz reaper Dual channel 2x2gb, pa shljaka bez problema. Ne mora da znaci ako nije na listi da je odmah RAM. Lepo pise na listi da su tu stavili samo neke najcesce, jer ne mogu da isprobaju sve te silne modele. Prvo proveri lepo dal je ram, pa onda vrati ako si sto posto siguran
Napajanje mi je bilo i pre u ovom kucistu. Planiram da ga menjam ali necu jos dok ne skupim 10,11 hiljada da uzmem dobro napajanje. Jos nista se nedesava sa ovom novom memorijom radi lepo za sad.
:: Napajanje mi je bilo i pre u ovom kucistu. Planiram da ga menjam ali necu jos dok ne skupim 10,11 hiljada da uzmem dobro napajanje. Jos nista se nedesava sa ovom novom memorijom radi lepo za sad
Mogu da se kladim da je napajanje.
MS Industrial je samo dno po kvalitetu,ako moze da se pomene rec kvalitet u istoj recenici sa tim `brendom`...Jos je staro i 100% ti ono pravi problem... Uzmi od nekog na jedan dan neko normalno napajanje i videces da ce problem nestati istog trenutka.
Vise puta sam rekao da bi ljudima koji stavljaju kung fu napajanja na nove konfiguracije davao garanciju mesec dana...A kad pocne restartovanje racunara i BSOD neka placaju servis,jer je to neizbezno.
ako planiras zbog tog racunara ne moras da dajes tolike pare za PSU, uzmes 650w i terace ti i dosta jace od toga za manje para (80-90e), nego poteraj ako imas photoshop sa nekom velikom slikom da napuni ram
:: ako planiras zbog tog racunara ne moras da dajes tolike pare za PSU, uzmes 650w i terace ti i dosta jace od toga za manje para (80-90e), nego poteraj ako imas photoshop sa nekom velikom slikom da napuni ra Ma terace tu konfiguraciju i Chieftec ili CM od 400-450W bez ikakvih problema i nece se ni `oznojiti`...Nije problem u snazi nego u kvalitetu struje...
Ima za 35 evra i LC 550W koje ce mu zavrsiti posao.
Njegova konfiguracija nije upste veliki potrosac.
Problem je u tome sto novo MSi 450W u idealnim uslovima nema teorije da izbaci 150W korisne struje,a kamo li tek staro.
ma kapiram ja za napajanje nego vidim da decko hoce da se otvori pa nek mu bude 650w, valja mu za kasnije, a sto se tice sugavih napajanja MS je najbolji, imao sam primerak 550w koji se jako fino pokazao jedino sto su mu se konektori izlomili :)
U, čoveče, što osramoti Snajpera tako lošim napajanjem. Mašina ti je sasvim OK, ali zaslužuje i neko čestito napajanje, posebno kad je spakovana u tako fantastično kućište.
CIm instaliras sistem pogasis sva moguca upozorenja i ostale kerefeke koje te upozoravaju na greske, dok to nisam pogasio BSOD se desavao daleko cesce nego nakon toga.
Zatim sto si siguran da ti je napajanje dovoljno za overklokovan CPU i RAM, posto vidim ti navodis samo osnovne komponente a NAPAJANJE redovno izostavljas.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.