ljudi, sta se po vama vise isplati, polovan (u garanciji) kuma 7850BE - 45-50eu, ili X2 240 za 5.000din, ili pak X3 425 za 5.700din, znam da je dobro sto je BE, ali ima manje cache memorije, koliko vidim, a i stariji je...??? Ploca DFi 790GX-M2RS DARK.
Pa sigurno su nesto malo bolji x3 ili athlon II,mada ako mozes da kupis za 40-45 eura uopste nije losa kupovina,veoma dobar cpu a uzgred samo mu je ime athlon inace je to cist phenom I dual core i sa l3 cache memorijom i na W7 x64 naprosto leti,pa ti preseci,mada ne verujem da ce ti bas toliko faliti taj treci cpu(x3),no naravno ti odlucujes,u svakom slucaju neces lose proci ni sa 7850BE,to je sigurno!!!
ma malo se zezam pa gledam sta da uzmem, ispala mi neka kombinacija, ne treba mi nesto sad, da mi gori, ali novi AM3 imaju vise kesa a vidim i da se manje greju, i bolji OC potencijal, ipak bolje...ne mora X3, videcu vec..hvala jos jednom
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.