Na plochi, postojeci procesor Duron 700 smo zamenili sa Duron 1100 i rachunar nije hteo da se upali. Vratili smo stari CPU i radi normalno. Shta je clock generator i da li je tu neshto trebalo podesiti da bi to sve proradilo?
1. Dundron na kilo i sto je vrisnuo (verovatnoća 95%) 2. Imaš ploču na kojoj je potrebno swičovanje množioca procesora (Asus A7v, A7V-e i još neke, verovatnoća 5%)
imam ja nekog durona da ti dam (pominjao sam ga u nekoj od predhodih tema) kada sam govorio o PC za filmove..... Mogu da ti dam da ga probas kod tebe.... Da inace malo u off napisacu i u drugoj temi
Intel P III 866mhz 256kb kesha, 256 rama, 1mb integrusa ! Pusta DVD nesecka (kmplayer) premotava ga u sekundi... Youtube isto mozda malo secka ali od kad sam ubacio GF2 64mb MX400 sve radi super
Rade ventilatori. Vidish, nismo se u servisu setili da probamo clear cmos. @cele 1988, javi mi se na mail da se dogovorimo oko Duron-a, ako si raspolozen.
:: :: :: :: ako se ni ventilatori nisu upalili onda je vrisuo duron .. ako se vrte ventilatori .. clear cmos pa onda probaj ..ili napisi koja je ploc ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.