mi se svidja na oko. provereno uspesna konstrukcija, airflow48, 4pin fan, 1500-2500rpm, naspram klasicne konstrukcije, flow 28, 3pin, 2000rpm fixno... e sad, tt je skoro duplo tezi... treba probati, nije skup ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
primetio sam da proizvodjaci izbegavaju u specifikaciji da navedu najbitniju stvar- ºC/W. dzaba im nove konstrukcije, materijali, marketing, blablabla, kad ºC/W sve govori. slucajnost? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Iskreno, ne bih ni jedan, ni drugi. Za 2000 dinara vec ima CM HyperTX3 koji odlicno hladi. Barem duplo bolje nego ta dva sto si naveo, a podrzava svaki moguci socket (775,1156,1366,AM2/AM3) tako da ce i ubuduce da ti posluzi...
Nije neka velika razlika u ceni, ali je velika razlika u hladjenju... __________________ Scourge of PCBerza
@Daum: Ti ne bi ni jedan,ni drugi...Znam sta su TX2 i TX3,nisam blesav,ali ako ti hoces da mi dodas jos 1000 dindzi za njega (razlika je duplo u odnosu na ono sto sam ja naveo),nema problema...
Nijedan od ta dva ti ne bi napravio neku razliku u temperaturi, ovaj LC jedino što izgleda drugačije, ne verujem da je osetno bolji od stock kulera i što fensije izgleda a ovaj TT bi možda i malo bolje hladio ali bi se čuo ko avion, čuveni su po tome.
Možda bi ti se isplatilo da daš koju paru više za neki malo bolji kuler, ne priča ti niko da uzmeš meghalems.
Od jeftinijih hladnjaka, bar sa slike, nesto sto bi mozda moglo da iole valjda je Xigmatek HDT-S963 . OCZ Vanquisher i neki CM TX u tom cenovnom rangu takodje ..bolji izbor od navedenih u svakom slucaju.
Jbg, ja ti iznosim moje misljenje, a ono ne zahteva sarkazam. Imaj na umu da ti trazis misljenja i pomoc, ne ja... Dobio si moje misljenje, a kao sto vidis i sam od tudjih komentara, ipak sam u pravu sto ti preporucujem skuplji cooler jer neces nista dobiti tim sranjima od 1000 dinara... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Bax: Mozda malo za overclock,ali i cisto da promenim jer mi full load temp ide do 65 stepeni...Do 1k dinara,mozda malo vise...Mada za 1200 ima i ovo :: http://itsvet.com/proizvod/lc-power-cosmo-cool-lc-cc92/comp_comp_cooler/204/43 :: Kombinacija bakar,aluminijum.. :: :: @Daum: Ti ne bi ni jedan,ni drugi...Znam sta su TX2 i TX3,nisam blesav,ali ako ti hoces da mi dodas jos 1000 dindzi za njega (razlika je duplo u odnosu na ono sto sam ja naveo),nema problema.. :: :: Open source software rules!!! :: ::
neka se javi neki phenomenalac kome je ostao box cooler viska, taj ce da oduva brizbejna :) ispreturajte malo po fiokama. bolje da prodate coveku nesto sto sigurno valja nego da baci ~1000din i ostane na istom ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
sta li tek imas u masini kad ti tajfun stoji ispod kreveta?!?! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: evo iščeprkao sam ti ja ako oćeš TT BigTyphoon120 VX, stoji mi ispod kreveta, ako oćeš da kupiš nema problem :: :: sigurno će da ti ladi bolje od tih sranja što si video, ako si baš zapeo da ne daš mnogo za kule :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.