Posedujem plocu Gigabyte GA-M61PME-S2 i zanima me mogu li na tu plocu procesori sa podnozjem AM2+ i AM3. Ako mogu, koji biste mi preporucili? Pozdrav, Aleksandar
Pre par nedelja sam kupio tu ploču, upario je sa Athlon II x2 240, 2x2GB ddr800 i GF 8800GT 512MB i za sada sve odlično radi. Nije pogodna za overklok, al može malo da se ubrza proc... Pre ove ploče sam iste ove komponente probao na ploči sa AMD 770 chipsetom i nikakvu razliku u performansama nisam primetio (probao sam samo igre)...
Ploča na oko ne deluje nešto kvalitetno, a chipset se poprilično greje...
ja bih ti preporucio Athlon II ako moze, 7750 je prevelik zalogaj jer vuce 95w, a inace ne volim GA ploce sa NV chipom, mnogo su pouzdanije sa AMD, na hladnjak obavezno neki ventilator, to je boljka svih GA jeftinijih ploca tj bez heat pipe-a inace ih jako volim i cenim njihov kvalitet, imao sam par komada i samo vent na severac i pevaj
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.