Trebao bih da menjam svog starog ASUSA u nesto savremenuju ddr3 plocu i odlucio bih se za ovog MSI. Nebih uzimao nista drugo za sada sem ove 770-C45 sa karakteristikama mi je ok ali bih voleo da cujem iskustva ako ih neko ima sa MSI-om i sa doticnom pogotovo. Najvise me interesuje ako neko zna kako drzi temparature obzirom da mi je asus bio ok a gigabyte se bas grejao...
Sjajna slika, hvala. Pa okvirno mi je naj bitnije kako se ponasa u igrama, pri vecim opterecenjima i naravno koliko vuce struje.Bitno bi mi bilo koliko dize T NB-a i SB-a jer Nebih ludovao sa grafikom verovatno ati 4670. imam dosta kvalitetno kuciste od 400W i WD/500GB/blek sa 32mb kesa ali bi ostatak podigao sa tom plocom na 4Gb DDR3 plus neki Phenom. Znam da nema firewire ali mi ni ne treba. I kakav je kvalitet izrade.
Ovako ja imam x2 550be unlockovan (jako malo overclocka 3.4) kao sto si video 2x2 gb transcended na 1333 isti hard kao ti i gainward gts 250 512mb sve to tera lc power 550w. Kontam da ce to tvoje napajanje lepo drzati posto kazes da nije neka zahtevna grafika ako se nevaram 4670 nema prikljucaka za napajanje? Dobro se ponasa pod opterecenjem linx sam radio proso je sve u fullu 3dmark 06 oko 16000 bodova. Komp mi sada radi vec dve nedelje uzastopno i nije mi se jos desilo da se restartuje ili neki bsod.
Sto se tice kvaliteta izrade za ove pare realno ne moze bolje.
:: Sjajna slika, hvala. Pa okvirno mi je naj bitnije kako se ponasa u igrama, pri vecim opterecenjima i naravno koliko vuce struje.Bitno bi mi bilo koliko dize T NB-a i SB-a jer Nebih ludovao sa grafikom verovatno ati 4670. imam dosta kvalitetno kuciste od 400W i WD/500GB/blek sa 32mb kesa ali bi ostatak podigao sa tom plocom na 4Gb DDR3 plus neki Phenom. Znam da nema firewire ali mi ni ne treba. I kakav je kvalitet izrade :: :: ::
Da 4670 se napaja direktno sa ploce i po testovima nije neki potrosac a za ulozene pare mislim da je skroz ok. I to za test mi je vise nego bitno jer i ja nemam nameru da ga gasim duze vremena. Ok HVALA
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.