Jos razmisljam da li da kupim ovaj Phenom II 720. Jer nema garanciju,covek kaze da je kupljen u inostranstvu, a ispod 6500 nece da ga proda. Ne znam sta da radim.
pa sad,mislim bez garancije,CPU nece crci,ali ces ga tesko prodati tako
:: Jebes garanciju uzmi to i bole te patka, samo uzmi liku podatke iz licne karte, ako bude frke mozes da ga cimas.. :: :: To je CPU ne crkava to svaki dan.. :: :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: :: :: Da,bez garancije. Moja greska mislio sam da ima garancij :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: :: :: ::
Ma to ti i najpametnije. Ja sam se dvoumio izmedju athlon II x4 630 i PhII x3 720 i uzeo sam athlona. Zasto? Zato sto su razlike u frejmovima u igrama vrlo male, a u igrama koje traze 4 jezgra je bolji od phenoma, sto ce sve vise da bude slucaj, a i jeftiniji je jedno 1000-1500din. 6Mb L3 ti tek znaci pri vecim klokovima, al do oko 3Ghz uopste nije toliko bitan. Evo ti pogledaj na linku test.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.