Total commander, ako se u njemu pod opcijama štiklira da prikazuje hidden i system fajlove koje inače windows krije. Sam windows, odnosno, windows explorer, ako mu se u folder options pod view štiklira da prikazuje skrivene fajlove i foldere i da ne krije sistemske fajlove i foldere (ista fora kao u total commanderu, s tim da važi za sve programe a u TC samo za njega). Ako si mislio na fajlove i foldere koji su obrisani, onda programima tipa get-data-back i slično, za `čupanje` obrisanih podatka. Ako si mislio na fajlove koje štite razni programi za enkripciju ili kontejnersko čuvanje fajlova....?
Imao je problem sa virusom na kartici, i objasnjava da je kartica navodno formatirana, ali i dalje pravi problem. Odneo je kod nekog lika, i ovaj uz pomoc nekog malog programa otvorio skrivene fajlove i pobrisao, od tada radi normalno. Posumnjao sam na opciju: show hidden files and folders, ali kaze da nije to radio, jer zna za to. E sad, moguce da je uz pomoc komandera, ali ne znam tacno, pa pitam, jer me interesuje ako postoji nesto slicno, za sta nisam cuo.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
nisam te bas razumeo ali najbolje je da odes na HKEY_CURRENT_USER onda SOFTWARE onda Microsoft onda Windows onda CurrentVersion onda Explorer onda Advanced i onda videces sa desne strane stvar `hidden` klikni dvaput i stavi vrednost 1
ili
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN i onda nadjes stvar zvanu `CheckedValue` i`DefaultValue` treba da bude 2 isto vazi i za HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
Ethernity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Format sve brise, situacija je sledeca, formatirao decko, kartica tj. sta je vec, i dalje je povezano na komp, virus se nekako ponovo prebacio na karticu. Reci mu da napravi na kartici folder pod imenom autorun.inf i sakrije ga, protiv nekih virusa ce raditi (virus ostaje neaktivan) protiv nekih nece.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.