Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Pomoc
STRANA 1 OD 1
juninho Pomoc 09.03.2010. 16:59 T25164

status: user
broj poruka: 155
Drugar je uzeo novi racunar i ima maticnu polcu MSI G31M3-L koja ima prikacen Sata HDD od 320GB. On ima i stari ATA HDD od 80 gb i hteo bih da ga prikljuci na maticnu plocu. Na novom harddisku je WIN7 starter pack a na starom XP. Da li cu moci da imam dual-boot opciju da biram koji ce widows da mi podigne i da li cu moci da kopiram fajlove sa jednog HDD-a na drugi. Mislim da su oba formatirana NTFS, a u slucaju da nisu isto formnatirana, da li ce moci da prvo bekapuje podatke sa starog na novi hard pa da ga onda formatira??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re 09.03.2010. 17:27 #195298

status: user
broj poruka: 9006
Sve dok hard disk može fizički da se priključi na ploču i dok koristi file sistem koji os prepoznaje nema problema sa radom, nije bitno jel ata, sata, šmata...

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs