Imam ovu plocu i na njoj D945 dual core i sada stavim na nju x550 graficku ona nece da da sliku,stavim x1600 pro i opet ne da sliku,a obe karte ispravne,stavim 4830 ovu moju radi bez problema,stavim 4870 radi bez problema
Radi se o tome što GA voli za zajebava sa malo starijim grafikama. Meni je uglavnom čišćenje cmos-a rešavalo problem, a ako neće pokušaj dva tri puta da je izvadiš i vratiš, trebalo bi da proradi.
Moja ispravka, lapsus. Radim par stvari istovremeno pa sam se pogresno izrazio. Znaci na ploci slotove i njihovu kompatibilnost sa grafikama proveriti. OK? Hvala
Mene je tako zlostavljala GA-EP43-DS3L sa Geforce 6600GT grafikom. Posle 2 dana cackanja je proradilo - prvo sam je deset puta vadio i vracao i nije radila, a onda je sutradan proradila sama... Da li su gremlini ili sta je, ne znam, ali budi uporan, mora da proradi
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.