Ako ti TREBA ta drkdrk3 memorija, onda ti NE TREBA više tih 100€ što imaš u šteku..... tako ti to dođe u praxi. Ili, ako nemaš u šteku 100€, onda ti NE TREBA ta drkdrk3. Jebiga, celo leto i jesen su bile vesti da se nešto muva sa proizvođačima memorija, sa cenama, sa `manjkom` čipova i slično, odnosno, da su pritisnuti bankrotstvom, najveći proizvođači očigledno uspeli da se dogovore oko podizanja cena i umetno smanjili ponudu, što nije dozvoljeno ali se redovno događalo baš kod memorija, i, eto nam ga na!
Ja sam konstatovao da kad sam presao sa Q9550 sa 4GB ddr2 1100MHz na ddr3 1600 i i7 masina mi je poletela,prvo sam stavio 1GB dok nisam kupio ostale i nisam osetio razliku o odnosu na 4GB
UZmi 2 GB to ti je max 50e i bice ti extra veruj mi!!!
ako kupujes ddr3 memoriju radi igre metro 2033 bacises pare ... za igranje je bolje pazariti XBOX 360, nema igre koja je zastucala na ovoj konzoli
keep your head up legs closed eyes open
:: 2 GB DDR3 HyperX 1600MHz CL9 / KHX12800D3-2G / KINGSTON 4.90 :: :: Iskopah ovako nešto :: :: Za to postoji neka (relativna) mogućnost da se stvori. Ali, hoće li biti dovoljno sa trenutnim astronomskim zahtevima tipa metro 2033? :: ::
Mozes da zaboravis bilo kakvo ozbiljno igranje sa 2GB rama, pogotovo Metro 2033 koji vazi sada za najzahtevniji naslov... __________________ Scourge of PCBerza
:: 2 GB DDR3 HyperX 1600MHz CL9 / KHX12800D3-2G / KINGSTON 4.90 :: :: Iskopah ovako nešto :: :: Za to postoji neka (relativna) mogućnost da se stvori. Ali, hoće li biti dovoljno sa trenutnim astronomskim zahtevima tipa metro 2033? :: ::
Računar menjam jer je ponestalo mogućnosti za dalji (isplativi) upgrade. Ne menjam računar zbog jedne igre, već da bih imao računar koji je funkcionalniji.
Evo sad sam baš igrao metro sa 1gb rama, ne pitajte zašto. Ne smeta manjak rama kao za dosta drugih igara, može biti zato što su nivoi mali pa nema mnogo tekstura, al zato mi igra zakla grafičku, ovo je čudo od optimizacije. Nije igra zahtevna zbog tekstura nego zbog kilo i po efekata i tamo gde im je mesto i tamo gde nije.
Ako koristiš xp može i sa 2 gb rama jako lepo da se igra, al bilo bi dobro da uzmeš iz komada pa da posle dokupiš još.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Mozes da zaboravis bilo kakvo ozbiljno igranje sa 2GB rama, pogotovo Metro 2033 koji vazi sada za najzahtevniji naslov.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Hajde reci zasto da zaboravi na ozbiljno igranje sa 2 gb rama, ja na 1280x1024 sa 4850 picim Crysis u high detaljima, bez problema, za render, za neki ozbiljniji rad u Adobe-ovim programima, itd. 2gb rama je nista, kupi 2gb na 1600 mhz rama, ali samo u kombinaciji 1x2GB.
Pozdrav!
:: Mozes da zaboravis bilo kakvo ozbiljno igranje sa 2GB rama, pogotovo Metro 2033 koji vazi sada za najzahtevniji naslov.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: 2 GB DDR3 HyperX 1600MHz CL9 / KHX12800D3-2G / KINGSTON 4.90 :: :: :: :: Iskopah ovako nešto :: :: :: :: Za to postoji neka (relativna) mogućnost da se stvori. Ali, hoće li biti dovoljno sa trenutnim astronomskim zahtevima tipa metro 2033? :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.