Na athlon II x4 630, da li bi moglo ovo umesto fabrickog ventilatora da se natovari nekako, iako je CASE cooler? Nekako da se prepravi? Zanima me jer je plav pa zato
Mislio sam na onu klackalicu što drži ventilator. Mislim da je rebro na stok kuleru za manji ventilator pa osmicu nemaš gde da ušrafiš. Pa dobro, ako te mrzi zakači ga samo nekom žicom.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
da To stavis u kuciste,brate kupio sam ja taj T*#@%$! i kad sam ga upalio....jet fighter,sreca nasao je primenu kod staroga u aparatu za varenje:D znaci gledaj nesto tipa xilence po meni extra kuleri,CM..al TT zaobidji u ovom slucaju
pa, kad bih ja imao taj procesor, meni bi bilo malo glupo da budzim na X4 neki tamo TT case fan, pogotovu na FABRICKI AMD hladnjak, da li si smetno` s uma, pa jel hoces da ti crkne procesor, od pregrevanja??? nemoj se zezati, rekao sam u smislu, da kupis neki recimo 120mm hladnjak, tipa OCz Vendetta2, ili sl., pa na njega budzi koji god oces ventilator, a za AMD STOCK je SAMO AMD i to je to, sve ima svoje!
Ja sam hteo sam zbog boje da nakacim, a izgleda bolje od fabrickog, koji mucenij izgleda kao da ne moze ni da ladi xD
Ne planiram da kupujem kler od 3 soma, za te pare sam imao phenom x4 :) a i ne mogu da nateram CPU preko 200Mhz vise od fabrickog, ne znam sto...tako da mi hladjenje nije problem jer mi se i ne kreje procesor. Kad bi neko imao da dodje da mi to isproba lepo ili bar sa netbooka da mu pokazujem na skajpu a on/ona da mi prica sta da radim. Al dobro, kad budem imao vremena, izbaci cu temu sa tim predlogom pa ko bude hteo i imao volje da se zeza, javice se.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.