Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
treba mi bios chip za abita nf7 ko umreti
STRANA 1 OD 1
x-plane treba mi bios chip za abita nf7 ko umreti 27.03.2010. 21:49 T25590

status: user
broj poruka: 1

procitao sam u forumu da je covek (doca) nasao taj chip kod *servis pc* -ja pa me zanima kako da ja stupim u kontakt sa tim charobnjakom iz oza jer mi je ploca skroz OK ali je trenutno u komi !!! sto bi reko jedan moj lik - deca nasto cackala pa zajebala . pomagajte braco i sestre ako imate srca ili barem taj chip.naravno samo da je i cena ok pa da sklopim djuntu opet- umreh bez kantera . fala svima unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: treba mi bios chip za abita nf7 ko umreti 27.03.2010. 22:34 #199955

status: user
broj poruka: 3053
064/495-7134 ili fixni 334-7202 Nemanja

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

::
:: procitao sam u forumu da je covek (doca) nasao taj chip kod *servis pc* -ja pa me zanima kako da ja stupim u kontakt sa tim charobnjakom iz oza jer mi je ploca skroz OK ali je trenutno u komi !!! sto bi reko jedan moj lik - deca nasto cackala pa zajebala . pomagajte braco i sestre ako imate srca ili barem taj chip.naravno samo da je i cena ok pa da sklopim djuntu opet- umreh bez kantera . fala svima unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs