Trazio sam po forumu ali nisam uspeo da nadjem (a cni mi se da sam ranije video slicnu temu,sakrila se negde izgleda...). Imam sledecu dilemu :
Ploca koju imam je Gigabyte 770TA-UD3 i ona na sebi ima 8-pin ATX connector (u uputstvu pise da mogu da se koriste 2x4pin ili 1x8pin ili 1x10pin konektori). Moje napajanje je LC Power 6550G i ima samo jedan 4-pin ATX connector. Pitanje je - da li ce komp raditi ako je na plocu prikacen samo taj jedan konektor?
da ce raditi posto preko 4-pinskog konektora, koliko znam, moze da se isporuci oko 140W a tu snagu tvoj procesor ni u ultra-mega-giga... kloku ne moze povuci tako da bodi i ne razmisljaj. Pozdrav!
Cenim zelju da svako pomogne, al tvoj stav mi ne odgovara nikako. Jel ti mislis da sam ja nesto blesav or something ? Da ima 2 4-pin Konektora, mislis da bi i postavljao pitanje na forumu ?
A ovo : `Nemoj vise da spamujes forum.`, izvini molim te... povredio sam ti osecanja ? Na ovom forumu sam vec nekoliko godina, iz broja mojih postova mozes da vidis da nisam nikada spamovao forum. Hvala ti sto si mi otvorio ochi u resavanju `problema` sa napajanjem, nikad vise nemoj da odgovaras na moje teme ako ti smetaju, nemoj ni da ih chitas, vidim da te smaraju i nema potrebe da se naprezes i muchis.
Istina, ovaj procesor trosi malo, samo me interesovalo da li ce raditi ili ce zahtevati nekako da se ubode svih 8 pinova i da li moze nesto da se zezne long term. Hvala vam na pomoci svima, odoh sad da sklapam komp :)
Vala ako si mu rekao. On ni sam ne zna sta prica, a vidim ni da mu termin `spam` nije bas poznat. Moj drug ima LC od 550w koji preko 4pin konektora na 8pin ploci gura athlon II x4 620 i 4850 1gb i sve radi bas kako treba. Nemas frke. A sto se tice u koja 4 treba da ubodes, probaj i kasce ti se samo, samo je jedna kombinacija moguca, to sam ovde saznao na forumu od dobrih ljudi. Poz i srecno.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.