dobio sam dva procesora da ispitam i da zadrzim jedan ako je ispravan. Probam oba, ne rade, vratim stari procesor, apdejtujem BIOS pa ih opet probam i poshto me plastika na socketu zezala jer kuler nije mogao lako da se zabravi, napravim zijan. Shrafcigerom sam pokidao dva voda pored socketa, plocha se pali, ventilatori vrte ali nema slike. Znam shta je problem, ali dva tv mehanichara nisu htela da je pipnu jer su vodovi na malom razmaku i ne znaju chime toliko tankim da pridju i nastave vodove a da ih ne spoje. Zna li neko ko to radi, nije veliki posao, samo je sitno u pm?
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
gde ima da se kupi? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ako vas dvojica to jos niste sredili, preporucio bih vam da pokusate tecnim srebrom, mogla bi mozda iglom da se povuce linija.. :: :: Kazem mozda, ne mora da znaci da sam u pravu.. :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
mislio sam na silver ink pen, izgleda kao flomaster a sluzi bas za crtanje vodova ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: :: :: tecno srebro .. u svakoj boljoj elektro radnji ... mislim da je oko 720rsd 3g .. npr Elementa subotica..
moram da vratim temu u top, treba mi silver pen ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: mislio sam na silver ink pen, izgleda kao flomaster a sluzi bas za crtanje vodov :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: :: :: :: :: tecno srebro .. u svakoj boljoj elektro radnji ... mislim da je oko 720rsd 3g .. npr Elementa subotica..
:: moram da vratim temu u top, treba mi silver pe :: ________
Radio Klub N. Tesla (Kelko) imas u cenovniku-katalogu. Inace mozes probati sa pazljivim skidanjem laka sa ostecenih veza (par milimetara sa svake strane prekida) i pazljivim kalajisanjem oba kraja nakon cega mozez zalemiti tanku licnu, visak duzine pazljivo iseces skalpelom vodeci racuna da ne iseces i stampani vod, ja to izvodim tako sto zasecem licnu vrlo malo i drzim skalpel blago pritisnut i par puta savijem zicu gore-dole i ona se sama prekine. Za ovo ti treba malo prakse pa ti predlazem (ako se naravno upustis u takav zahvat) da nadjes neku staru plocu pa probaj na njoj. Posle jedne, tako uradis i drugu vezicu i sve to na kraju namazes nekim lakom za nokte (najbolje bezbojnim) i pustis da se lepo osusi (ovo ce biti mehanicka zastita). Ako si dovoljno spretan i imas strpljenja ovakav zahvat ces lakse uraditi na tankim vodovima od rada sa tecnim srebrom i daleko je jeftiniji.
opet u flasici, meni treba kao flomaster. ili nisam uspeo da nadjem ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Radio Klub N. Tesla (Kelko) imas u cenovniku-katalogu. Inace mozes probati sa pazljivim skidanjem laka sa ostecenih veza (par milimetara sa svake strane prekida) i pazljivim kalajisanjem oba kraja nakon cega mozez zalemiti tanku licnu, visak duzine pazljivo iseces skalpelom vodeci racuna da ne iseces i stampani vod, ja to izvodim tako sto zasecem licnu vrlo malo i drzim skalpel blago pritisnut i par puta savijem zicu gore-dole i ona se sama prekine. Za ovo ti treba malo prakse pa ti predlazem (ako se naravno upustis u takav zahvat) da nadjes neku staru plocu pa probaj na njoj. Posle jedne, tako uradis i drugu vezicu i sve to na kraju namazes nekim lakom za nokte (najbolje bezbojnim) i pustis da se lepo osusi (ovo ce biti mehanicka zastita). Ako si dovoljno spretan i imas strpljenja ovakav zahvat ces lakse uraditi na tankim vodovima od rada sa tecnim srebrom i daleko je jeftiniji. :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.