Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa integracijom Intel A 330 i hdd om?
STRANA 1 OD 1
operator Problem sa integracijom Intel A 330 i hdd om? 29.03.2010. 02:18 T25620

status: user
broj poruka: 4291
HDD ispravan, ali prikazuje da nije. Sumnjam na plocu, ali je ne mogu istestirati, a nemam sada ni kabl za HDD da je testiram.
Repariram OS sa bootabilnog flash-a, medjutim cim ugasim sistem, racunar nece da se butuje. Dok si u sistemu, sve je ok, ali nakon restarta, nemogu da pristupim HDDu.
Testiran sa HDD Regeneratorom i nema gresaka, a nepada mi na pamet sta bi moglo da bude osim virusa. Uradjena i ponovna instalacija, ali nisam nista dobio sa tim, jer nakon restarta opet isto prikazuje.
Jedino mi je boot secret prijavio problem sa BIOS-om na ploci, ali kad pogledam postavke u BIOS-u su iste kao i prvi put.
Ima li neko ideju?
Cak sam uradio low level format 5 puta, jer mi pametnija stvar nije pala na pamet.
Predlog bilo kakav?

operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 29.03.2010. 03:22 #200359

status: user
broj poruka: 18472
To lici na bad sectore kod hdd-a tj boot sector..Jesi probao da razdelis particije na drugacije vrednosti pa onda da probas ponovo?jesi probao da zamenis mesta SATA kontrolerima?
Na drugoj ploci radi ili ne?
U kom reizimu rada radi HDD?Da nisi digao na AHCI a nisi ubacio drivere?Sta znam..To mi je sad palo na pamet.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs