procesor intel c2d e 8400 3.0(nije oc sa stock kulerom) maticna asus p5k-e(de luxe) pocastio bi procesor sa TX3 (coolermaster)posto bi ga skoro klokovao... PRVO-oce li tx3 da odradjuje posao?(ako ga stavim na 3.6) DRUGO-je li teska ugradnja?(dal bi mogao ja to sam-nisam bas laik ali tu sam nagde) TRECE-jel sa njim dobijam i pastu i koliko se nje nanosi(tanji sloj ili...) i jel mu 3pin ili 4pin fan? unapred zahvalan...
Prvo hoce,ali bi bio srecniji sa vendetta 2 kulerom Drugo:ugradnja nije teska,zapamti najvaznije nista ne ide na silu Trece: dobijas vec nanesenu pastu koliko me secanje sluzi. Svejedno je koji je 3pin ili 4pin imash adapter
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
slobodno ga uzmi,dobija se i pasta nije nesto extremna ali nije ni losa,qler vlaja,za pare koje kosta ,uostalom ima ga par ljudi na forumu pa nek kazu sta imaju,imao sam ga i ja ali sam ga prodao,kupila mi devojka vendetu 2 :D... Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.