Hteo bi da upgrade-ujem komp... imam Asus M2N-E plochu... procesor 3500+ AM2 ... 2 GB rama GEIL itd... E sada...video sam na Asus-ovom sajtu da mogu neki AM3 procesori na ovu plochu samo treba da flashujem bios shto nije problem.. nego me zanima.. da li je neko to radio i kakva su iskustva? Ja bi stavio CPU SAM3 AMD X2 Athlon II 240, 2.80GHz/2MB BOX 64Bit BOX 48eur! .. Hvala svima unapred .)
da li je neko radio sta? flesovao bios? ubacio taj proc u tu plocu? radice to ko singerica, ne brini nista. overclock sa box kulerom 3.65ghz za svaki dan opusteno :) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ma da li je neko Stavio na plochu koja je AM2 .... fleshovao BIOS i stavio na to AM3 procesor.... Ne zajebaj MIXX :) znash ti na shta sam mislio :D Pishe na Asus sajtu za ovu moju plochu da moze.. samo novi bios i radi u full-u ....
meni je Athlon II 245 na AM2 ploci koja zvanicno po asusovom sajtu NE PODRZAVA AthlonII. radi normalno, razlike u performansama nema, samo sto mi u biosu pise AMD processor model unknown ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: :: Ma da li je neko Stavio na plochu koja je AM2 .... fleshovao BIOS i stavio na to AM3 procesor.... Ne zajebaj MIXX :) znash ti na shta sam mislio :D Pishe na Asus sajtu za ovu moju plochu da moze.. samo novi bios i radi u full-u ... ::
Ja imam doticnu plocu,flesovao sam bios pomocu programa Asus update,da bi stavio 7850BE.Sve radi kako treba.Skoro je izasla nova verzija biosa.Slobodno fleshuj i vozi.
sto neko rece, mozda to nije bas full am3 ali koliki je jorgan ... evo i dokaz da sve radi (verzija biosa 3001 sa asus strane) http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1133913 (jos sam ga malo oc ali nista strasno, cisto iz zezanja)
Jos kad bi moglo na toj ploci da se otkljucaju jezgra...to bi bilo full hd,xd,amd.....sala mala.. .kad se drug Milan probudi i vidi ovu temu pasce i njemu `ideja` za upgrade kompa posto i on ima M2N-E plocu, a ovako nesto je i zamisljao...pozzz
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.