Znaci 10 000 je limit, moze neki sta znam...core duo ili sta je vec E5500 i neki ako moze da se ukombinuje pristojan Asus, sta znam, mozda Biostar, valjda su jos uvek dobre. DDR2 da podrzava, ortak koji qpuje ima neki modul DDR2ke i eto...zvuk, mreza...standardno :)
ja bi uvek uzeo biostar 785i athlon x2 240 uklapas se u cifru i jos malo para i ostane a kombinacija ubija koliko je dobra... Biostar za Intela zaboravi,dobri su samo za amd ploca za Intal su se lose pokazale
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Znaci 10 000 je limit, moze neki sta znam...core duo ili sta je vec E5500 i neki ako moze da se ukombinuje pristojan Asus, sta znam, mozda Biostar, valjda su jos uvek dobre :: DDR2 da podrzava, ortak koji qpuje ima neki modul DDR2ke i eto...zvuk, mreza...standardno : :: :: Hvala unapred. Po :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) ::
Nije losa ova kombinacija, imam ja nesto ovako ali e7300 + GA P43 i super je masina... Ali ipak bih ti preporucio da uzmesh AMD athon X2, kazu da su brzi u praksi (brze se startuje win, manje optereceni, novija arhitektura), ne kazem da je on jaci od e5300, nego da je za neki klasican rad bolji, ali e5300 je bolji kloker...
Znaci: AMD Athlon X2 240 - 5k + Gigabyte GA-770-UD3 - 6k (ili neka Biostar)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.