ova plocha je duze vreme chekala za moj prelazak sa intela na amd mislio sam da se to nece josh desiti ali zbog nedostatka kesha nisam imao neku bolju soluciju e sad ono shto mene muchi>>>>> hteo bi da stavim AM3 procesor tipa phenom x2 550 BE fizichki je to moguce ali da li ce to raditi na ovoj plochi po nekom mom istrazivanju bi trebalo da radi samo system BUS ne bi bio 4000 MT/s nego bi bio limitiran od strane starog soketa na 2000 MT/s....... zanima me da li je neko pokushao ovako neshto sa slichnom situcijom u kojoj sam ja i da li mu je radio uopshte AM3 procesor na plochi sa AM2 soketom???
Ja ne znam zasto se ovakva pitanja postavljaju. Zar vam nije najlakse da odete na sajt proizvodjaca ploce i pogledate listu kompatibilnih procesora. Na ovoj GA ploci taj procesor nije podrzan ni jednim biosom. To znaci, mozda ce raditi, ali ga ploca nece pravilno prepoznavati, ali su velike sanse da nece uopste upaliti plocu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.