Posto planiram da uzmem neki Quad Core procesor a moj C2D E7600 sam dao vec bratu interesuje me sledece ..
-da li uzeti nov Q9400 za 160 evra ili polovan Q6600 rev.GO za 40 evra(procesor nikad nije klokovan provereno i radio je u office masini manje od godinu dana).
-mozda malo glupo zvuci pitanje ali postavio sam ga tako zato sto nisam trenutno pri parama za nov ,a ovaj polovan mogu da uzmem pa kad dam pare dao sam .
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
E da zaboravi da napisem Q6600 sam vec dobio na probu i trenutno je u masini sa koje postujem,e sad posto imam P5Q-E plocu sa biosom 2001 zanima me koji bios da stavim za ovaj procesor,posto na Asusu pise 0507 za njega a ja imam gore spomenuti,a svi kazu da je najbolji 1406 ili 1407 ako ne gresim.
I jos nesto probao sam da flesujem bios sa Asus update ali mi kaze da ne moze zato sto imam noviju verziju biosa i da mogu jedino sa Asus DOS-om, a ja nemam flopi .
:: :: Posto planiram da uzmem neki Quad Core procesor a moj C2D E7600 sam dao vec bratu interesuje me sledece . :: :: -da li uzeti nov Q9400 za 160 evra ili polovan Q6600 rev.GO za 40 evra(procesor nikad nije klokovan provereno i radio je u office masini manje od godinu dana) :: :: -mozda malo glupo zvuci pitanje ali postavio sam ga tako zato sto nisam trenutno pri parama za nov ,a ovaj polovan mogu da uzmem pa kad dam pare dao sam :: :: -hvala svima unapre :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO ::
Vidi ovako... najbolji bios za P5Q-E je 1704... a sto se tice flashovanja ako nemas FDD ( moja preporuka je da cepas preko toga) onda iz Wina moras u Asus update-u da otkacis downgrade BIOS u postavkama programa!
Ako se ne snadjes sta i kako iscimaj me na mail pa cu se iscimati poslati ti slike sta i kako! .)
Aj posalji da nesto ne zeznem,znam odprilike al bolje posalji na opacicmirko@yahoo.com
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Vidi ovako... najbolji bios za P5Q-E je 1704... a sto se tice flashovanja ako nemas FDD ( moja preporuka je da cepas preko toga) onda iz Wina moras u Asus update-u da otkacis downgrade BIOS u postavkama programa :: :: Ako se ne snadjes sta i kako iscimaj me na mail pa cu se iscimati poslati ti slike sta i kako! . :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460 :: :: :: Kako ? Imam USB al ajde objasni posto to nisam nikad radio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: ::
Re: Nastavak: napisao si da trenutno postujes sa kompa na kome vec
18.04.2010. 14:10
status: user broj poruka: 1661
Znas kako hoce da zasecka na trenutke kad igram COD 4,al sad nisam siguran da je zbog biosa..?Inace temperatura u idlle je ok,testiran 3 sata sa Hot CPU Tester Pro u full loadu temp @2.4 GHZ je bila 45-47 `C plafon za sva cetiri jezgra. Jedino sto mozda pravi problem je napajanje koje imam a cini mi se da je slabo za Quad-ove Thermaltake 400 W...
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: radi taj 6600 (inace, ODLICAN CPU!). Ako ti radi kako treba i u igrama i ostalim aplikacijama, mozda i ne moras da upgrade-ujes BIOS.. :: :: ::
ja ti dam 50e :P i posle samo dodas jos 110e za za q9400 :D :D :D :D :D :D :D sala naravno uzimaj taj q6600 dobar cpu skroz.... Ljudi koliko bi sad vredeo jedan Phenom 9500 treba mi samo za Multimediu, net, office, mp3... no games ! :D :D koliko bi on sad vredeo
:: :: Nece da mi otvori stranicu :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: http://www.rebelshavenforum.com/sis-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic.f=22.t=00011 :: :: :: :: po ovom uputstvu sam flesovao bios sa usb-stikom.Samo trebao bi da vidis koji flasher je za tvoj bios :: :: :: :: :: :: Biostar TF560 A2 :: :: Amd 5000+ be 3150mh :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 900 mh :: :: WD 3200AAK :: :: Gigabyte 7900gs 256mb ddr3 650/160 :: :: Chieftec gps 400 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.