evo ovako: fen eksplodirao u ruci, iskocio glavni osigurac stana u stubistu. nakon popravke osiguraca svi uredjaji u stanu rade osim kompjutera. ne daje nikakve znakove zivota. ne radi ni kuler na kucistu, kuler na grafickoj, na procesoru...nista ne radi...dead skroz neki delovi su u garanciji *ploca, grafa, memorija), drugim delovima istekla garancija.
Pa dobro, ako je lc moguće vrlo moguće da je ostatak živ, najbolje ako imaš nečije napajanje pri ruci pa da ispitaš, bez veze da kupuješ naslepo a ako ne daje znake života možemo samo da gatamo šta je. Evo imam taman ovde dobar pasuljčić gradištanac, bolji je od tetovca, malo se teže gleda u njega ali mnogo je pouzdaniji.
Sreća i što nemaš bog zna šta unutra, sve to može da se nađe polovno za šaku evrića ako dođe do najgoreg.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
je otisao samo osigurac na napajanju, sto i sam mozes zameniti ako je na `klik` ili zalemiti odgovarajuci. Siguran sam da nista drugo nije stradalo, u najgoroj varijanti samo napajanje. Osigurac lako proveris kad aotvoris napajanje, ako nije zavijen u termoskupljajuci buzir, vidis da li je u kratkom spoju, ako jeste onda je nesto drugo u napajanju otislo...
ali veruj da mi termoskupljajuci bozur, kratki spoj, je li-nije li osigurac i lemljenje ( nemam lemilicu) zvuce kao neka mikrobiologija na institutu torlak. ne ide mi struja. dobio sam broj od rashe i sutra nosim na dijagnosticiranje i eventualnu popravku. pozdrav!
i nije ti neki stav prema potencijalnim musterijama, mnogo si neljubazna kao prvo, agresivno prodajes stvari (da ne pominjem sektor za oglase i sl.), a kao drugo, coek moze lako da popravi napajanje, recimo ovo sto je MACHINE rekao, trece, nudis coveku napajanje od 470W, koje je slabije za ~100W od ovog LCpower-a, nebitno da li ima pravih 550, ali ni TT nije cvecka...
Pazi, ako uz TR2-470 ide i polucasovno masiranje prepona, i sve to za 3K dinara, i nije mnogo druskane :))))
:: i nije ti neki stav prema potencijalnim musterijama, mnogo si neljubazna kao prvo, agresivno prodajes stvari (da ne pominjem sektor za oglase i sl.), a kao drugo, coek moze lako da popravi napajanje, recimo ovo sto je MACHINE rekao, trece, nudis coveku napajanje od 470W, koje je slabije za ~100W od ovog LCpower-a, nebitno da li ima pravih 550, ali ni TT nije cvecka... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.