Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Sta sad? Ne mogu koristim misa i tastaturu...
STRANA 1 OD 1
Snoopy- Sta sad? Ne mogu koristim misa i tastaturu... 19.04.2010. 01:37 T26157

status: user
broj poruka: 6083

Updatujem drivere za plocu, zavrsi instalaciju, reboot, welcome, prc, ne rade ne mis ni tastatura, promenim usb, ne rade opet, kad ono usb ne radi uopste, nece da pokrene ni jedan uredjaj koji se ubaci u bilo koji usb. Sta da radim sad? Ne mogu da pokrenem system restore da vratim to..ne bih da ubacujem nov wndows dok ne prebacim par stvarcica sa desktopa i maj dokjumenCa..
Probao sam adapter usb-ps2 nece da radi.

Neku ideju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > shgs 19.04.2010. 01:44 #206091

broj poruka: 19073
CLR CMOS.

Snoopy- ??? 19.04.2010. 01:53 #206094

Mislis? Ako je tako, extra. Probacu sutra, sad sam ugasio govedo i zalego u krevet sa netbookom, to mi kad ocu updatujem, ko da ce mi se instalira 5850 ako ubacim drajvere...

Nadam se da ce uspe sa clear cmos.
Mortificat Blago tebi 19.04.2010. 02:28 #206097

broj poruka: 3519
kad imaš notebook, ja pored PC-ja imam samo PDA, tako kad nešto ne radi ja ludim..,.

Be the change you want to see in the world.

Snoopy- :) 19.04.2010. 02:38 #206098

Ma uzeo NETbook preko mtsa, 11k, platio jednoj zeni 10k da potpise ugovor i uzeo MSI wind u100, korisna stvarcica. Ja evo sa moba ovo kucam, e71 mi najvise i koristi, najbrze zavrsim posao. Sutra cu da probam sa clear cmos, sad nema pojma da otvaram kuciste, sutra lagano. Bice mi smor da moram da brisem sve na dan pred rodj, a za par sati idem na fax pa do 6 uvece :s
Jbg..
Ako uspe ovo markovic sto rekao, dobija cokoladu :)
Daum ... 19.04.2010. 03:08 #206101

broj poruka: 12810
Lepo kazem ja da se od `stipendije` ne kupuje hw...

Snoopy- ?? 19.04.2010. 09:31 #206108

Kako li si dosao do tog zakljucka, indukcijom ili dedukcijom? Kad covek proda prethodni laptop, ostane mu para za sledeci, a tu i tamo se zaradi koja kinta, dobije, svuda po malo. Samo ne znam sta ti znace ti znaci navoda, nesto ti nije jasno? Ako je tebi stipendija apstraktni pojam, to je tvoj problem i moras da resis sam sa sobom(ili chika doktorom). Kazem ja da ti nemas preca posla nego da smaras ljude po forumu. Kao neka ZENETINA si, ne mozes da sedis miran, jezik ti do patosa. Ko zna mozda i jesi zena, ne znamo mi sta se krije iza tastature. Dal da iskuliras malo i da se suzdrzis glupih komentara. Idi prosetaj malo, prijace ti i ostavi ljude dobrih namera na miru.

Pozdrav.
gile23 ... 19.04.2010. 12:14 #206120

broj poruka: 9121
Uzmi klasicnu PS2 tastaturu ako nisi, trebalo bi da radi, ako ne radi, clear cmos :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik ... 19.04.2010. 12:53 #206132

broj poruka: 209

U BIOS-u idi na integrated peripherals, a zatim uključi USB keyboard support, kao i mouse ukoliko je odvojeno
Daum Re: ?? 19.04.2010. 13:20 #206145

broj poruka: 12810
Samo ti gledaj svoja posla detence, i idi moli mamu za 5850... citaj izmedju redova...

Jezik do patosa? Hahahahhaa... strasno... navedi mi samo gde?... vidis stvari tamo gde ih nema...

Znam, kod tebe se zaradi kinta, ali od mamine `stipendije`.... Glupo je samo sto pokusavas da ispadnes cool na forumu...

::ostavi ljude dobrih namera na mir
Ovo mora u potpis da ide :D

Bolje idi googlaj sta znaci indukcija, da te ne ispravljam i za to... danasnja decurlija izgleda misli da je cool lupati reci napamet...

Barem podrzi jednu stvar koju navodis, kucni se po svojoj debeloj lobanji... c c c
:: Kako li si dosao do tog zakljucka, indukcijom ili dedukcijom? Kad covek proda prethodni laptop, ostane mu para za sledeci, a tu i tamo se zaradi koja kinta, dobije, svuda po malo. Samo ne znam sta ti znace ti znaci navoda, nesto ti nije jasno? Ako je tebi stipendija apstraktni pojam, to je tvoj problem i moras da resis sam sa sobom(ili chika doktorom). Kazem ja da ti nemas preca posla nego da smaras ljude po forumu. Kao neka ZENETINA si, ne mozes da sedis miran, jezik ti do patosa. Ko zna mozda i jesi zena, ne znamo mi sta se krije iza tastature. Dal da iskuliras malo i da se suzdrzis glupih komentara. Idi prosetaj malo, prijace ti i ostavi ljude dobrih namera na miru
::
:: Pozdrav.
gliga79 Idealna prilika 19.04.2010. 14:33 #206162

broj poruka: 4641
Odradi CLR CMOS, kao sto ti je rekao imarkovic. Nemas potrebe da upgradujes plocu. Instaliraj samo Lan i Audio i to je to. Nema potrebe da ubacujes nove neke drajvere ako ne umes. Stari ce ti raditi itekako.
Ovo sto ti se desilo pred rodjendan je odlicno. Odmah alarmiraj roditelje, iskoristi priliku za novi HW. To je sansa koju ne smes propustiti :))))
Faks je ok, ali ko zna kakve ce biti ocene na kraju,i ko da ceka toliko. To je ono ne lipci magarce dok ne ozeleni trava :))))
Ovako lepo iskoristis sansu i stvarno dodjes do 5850, ili bar 5770. Ne znam koju sad imas grafiku?
Zasto lepo ne istaknes u potpisu, koju konfiguraciju imas?

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5

Snoopy- ?? 19.04.2010. 17:15 #206204

Nisam pominjao ovde nista o upgrade-u..

samo mi prslo kad sam pustio automatic update i nece da radi, nema sta tu znam/ne znam, samo next next next. Nece clear cmos, isti djavo. Sve se normalno startuje, ima net, sve, zvuk, al nece usb. Probacu PS/2 dal ce da radi.

Gliga, nista te nisam razumeo, Jedino je sto je za temu bilo vezano je da poslusam imarkovica, ostalo ne znam sto pominjes. caleta i kevu ne cimam kad kupujem gluposti za zajebanciju, komp i te stvari kupujem sam kad imam i ako imam i to ne samo od stipendije, od nje mogu jednu stvar kad kapne i ako kapne, nije 100.000. Nemaju mi cale i keva para za bacanje.

za gligu:

Gigabyte GA-MA785G-UD3H
AMD Athlon II x4 630
OCZ HPC 2x2Gb DDR2 800 Mhz CL4
Chieftec 550w
WD 500Gb
NZXT Apollo
Telefunken 32` FullHD
Pioneer DVD RW

Ne znam dal jos nesto fali..
raic re 19.04.2010. 17:20 #206206

broj poruka: 9006
Startuj live ubuntu pa vidi rade li tu usb-ovi pa ako rade da ostaviš ploču na miru

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Snoopy- - - 19.04.2010. 17:24 #206208

E raicu, cek, pa imam disk plavi i narandzasti neki, to je valjda ubuntu, imam 6 godina, i moze se pokrene sistem sa diska, to se secam, taman da prebacim podatke tako, to je izvodljivo, jel da?
raic re 19.04.2010. 17:30 #206211

broj poruka: 9006
Ako je neki mator ubuntu neće ti videti NTFS particije ali naravno da može da se digne s cd-a, tako obično čistim hard od sistema ako ne mogu da formatiram.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Snoopy- - 19.04.2010. 17:35 #206212

Sad cu probam za koji minut, hvala za ideju, nikad se ne bih setio :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs