imaš ploču koja podržava ACC(Advanced Clock Calibration) onda ACC podesi na auto, EC Firmware selection na Hybrid. To, je to, ako sistem neće da se boot-uje, onda si zarobljen sa samo 3 jezgra .)
Kada sam ranije pokušavao, očigledno da nešto nisam bio podesio kako treba (verovatno ovaj EC Firmware selection), međutim danas mi je uspelo i ako ne bude nestabilnosti (a do sada nije bilo), eto meni kvada.
Koje cimanje, imam na adress bar-u dugme koje mi trenutni link skrati i kopira, tako da samo kliknem na dugme, i odradim paste na drugoj strani.
Firefox add-on je u pitanju...
Poenta je da se skrati bilo kakav dugacak link i da se zaobidje potencijalan problem originalnog linka na berzi jer cim se ubace neki znakovi u linku na berzi se desi da moras da rucno kopiras link jer prestane da se tretira kao hyperlink... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.