pa ne znam zasto bi radio nekakvu zamenu extra masina,i jos si lepo otkljuco taj procesor nisi naveo namenu,ako su igrice ako imas pare mozda jaca kartica i to je to
stvarno ne vidim razlog zamene
al ajde:ako bi uzimo intel neshto tipa core i5 750 i GIGABYTE GA-P55A-UD3(ima i jeftiniijih ploca,al ova za cenu ok) s obzirom sta imas ovo bi bila zamena vredna pomena (nikako I3)mada i to sto imas je super,ne znam zasto bi to menjao
eto samo grafa(mozda)ako igras igre,ako ne, ne diraj nishta(eventualno,kasnije,jos 2gb ram-a)
Mene zanima zašto bi tu mašinu uopšte menjao za Intela, kad je sasvim solidna mašina ? Performanse wise, bacanje para, samo prelaženje na drugu platformu.
zašto bi ti tu bilo šta menjao? Možda da uzmeš neku jaču (noviju) grafičku, a ni ta nije za bacanje, i da taj 1GB RAM-a zameniš istim modulom od 2GB, kao što je onaj od 2 koji već imaš. Na taj način bi `idealizovao` trenutnu osnovu svog kompa. Nema potrebe da prelaziš na Intela, jer prelazak na njega ne može nikako da se izvede uz minimalno ulaganje.
:: :: mozes na primer uzeti ovakve ... Asus P5VD2-VM/P5LD2-V :: Celeron 2,6 :: 2gb ddr :: s3/intel integrisana graficka,zvucna,lan integrisano ... :: :: tri Intel masine... :: :: sto kaze nas narod:` Brena je Brena al tri put je tri put`.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.