Mislim da je ovaj prvi u rezolucijama 2xxx/1xxx za nekoliko frejmova bolji u Krajzisu,pa bi ja ostavio njega...hehehe ma daj bre,to je kao da pitas koji auto da ostavis,ficu ili peeglicu...ostavi onaj koji ti je lepsi na oko,jer i ovako nema tu neke razlike koju ces moci da osetis u radu...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Imam dilemu koji procesor da ostavim sebi. Athlon 2000 FSB266/256kbcache ili Sempron 2600 FSB333/256kbcache socket A :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu ::
Ako me sećanje dobro služi, kada je AMD izbacio Atlone 64, Semproni su zamenili Atlone XP. Dakle to je u suštini Atlon XP se novim imenom, nešto boljim performansama i manjim grejanjem.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.