kakvi su oni stariji nvidia chipovi nf570/590 za amd x2? jesu li dobri kao ovi amd770/sb700? Znam da su se prodavali kad i i amd690g/sb600 ali su valjda bili dosta bolji nvidijini
:: osim ovom necoveku markopvict :: :: pitam onak :: :: ::
Nemoj da te to tangira uopste ovde ima svasta. EXPERTI na sve strane, uveke ce ti neko odgovoriti i pored zlonamernih ima i dobronamernih kao i svuda izmedju ostalog.
Spam ili ne to ce admnidtratori da zakljuce a ne ti niti bilo ko od nas. Ako rade svoj posa kao sto ne rade. Ja licnno ne mislim da je ovo spam, ali to sam samo ja. Ja sam samo uklazao da tvoje obracanje nije Tehnoloski korektno a nije ni Akademski. A mislim da ce se mnogi sloziti sa mnom. Bilo kako bilo tvoja reakcija nije na mestu, a ti mozes da pricas sta god zelis. Vidis kako se ljudi ovde obracaju jedni drugima kao na stocnoj pijaci, pa i tamo postoji neki nivo komunikacije, ovo ovde prevazilazi sve anti norme zdravog razuma. Toliko od mene. pozz
Neće admini da pipnu ove teme niti da reaguju na bilo šta osim na lične uvrede i razbuktale svađe.
Neko će posle 3 meseca da traži `chipsetovi` teme i naleti na ovo i saznaće NIŠTA.
Ovde sve može, zato je neozbiljnost na forumu, na oglasima...svuda. Neće ovo niko da dira niti da ulaže, sređuje, koriguje, ......dokle god pare cure sa reklama, sve je lovely jubbly.
Shvatite to već jednom.
Zato i markopvict tako reguje, jer je jedan od ljudi koji zna kako treba forum da izgleda i da se održava, i zato što je broj takvih tema ogroman.
Svako može da postavlja teme i postuje šta hoće, a vi kojima sve što sam gore nabrojao ne smeta....stvarno ste carevi. Najlakše je u haosu živeti. Boli te uvo za sve, nema pravila, kažnjavanja, sređivanja......divota jedna.
:: :: :: i strucno misljene kada je to stvarno potrebno.. :: :: :: :: Lik je klasican spamer :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: Spam ili ne to ce admnidtratori da zakljuce a ne ti niti bilo ko od nas :: Ako rade svoj posa kao sto ne rade :: Ja licnno ne mislim da je ovo spam, ali to sam samo ja :: Ja sam samo uklazao da tvoje obracanje nije Tehnoloski korektno a nije ni Akademski :: A mislim da ce se mnogi sloziti sa mnom :: Bilo kako bilo tvoja reakcija nije na mestu, a ti mozes da pricas sta god zelis :: Vidis kako se ljudi ovde obracaju jedni drugima kao na stocnoj pijaci, pa i tamo postoji neki nivo komunikacije, ovo ovde prevazilazi sve anti norme zdravog razuma :: Toliko od mene :: pozz
To su fantastični čipsetovi, neprevaziđeni, 3 puta bolji od ovih novih 770... Ne bi da te uvredim, ali čoveče, ja ne mogu više da ignorišem ovakva nebulozna pitanja. Pa net je prepun tekstova, testova, over-viewa i sličnog štiva. Razumeo bih te da nigde ne postoji ništa napisano pa da pitaš. Drugo napravio si komparaciju NF560 sa AMD690g to jest neintegrisanu sa integrisanom pločom što ne može da bude predmet poređenja. Na kraju treće, razlika između `starog` NF560 i AMD770 čipseta je 3 godine, a obzirom kako tehnologija galopira logično je da je 770-ica daleko bolja od od `starog` NV čipseta.
FAQ sam definisao i kao (F)rekvently(A)nnoying(Q)uestions
Kupi Svet kompjutera. U poslednjem broju koji sam kupio (decembar 2008, ako se dobro sećam), falio je samo jedan takav test. Možda su za ovih godinu i po dana, uznapredovali.
ta dva uredjaja su compatibilna i lepo se dopunjuju .. gorenje podrzava dual chanel metlice i uz podizanje napona i dodavanje pasivnih hladnjaga mogu da se poguraju na 15k rpm .. mikrotalasna je integrisana verzia sa rernom koja podrzava pixel shader 4 i bez problema ce ispeci sve sto izmixate ..
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.