Manje latencije ti znace brzi odziv memorije. Znaci brze startovanje programa,brzi odziv komandi u aplikacijama...Normalno to nije neka velika razlika,ali je ima.
Ja na primer volim zategnute latencije i radije cu uzeti memoriju koja radi na manjim frekvencijama,ali da ima bolje(nize) latencije,nego onu koja ima visoke frekvencije i visoke latencije.
:: recima CL7 bolje od CL :: :: gledo neshto zapala mi za oko 2x2gb mushkin 1600mhz black line CL7 9600 dinar Mushkin memorije spadaju u sam vrh zajedno sa: Crucial,G.Skill,Corsair,Buffalo,itd. Ali na kraju tvoja ploca `odlucuje` da li je to dobra memorija ili ne....Ukoliko su ti moduli nekompatibilni sa tvojom plocom badava ovoliko hvaljenje.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.