imam plocu BIOSTAR TA770E3 procesor x2 250 socket AM3,pitanje da li hladnjak `CPU kuler Titan Vanessa L-type ` moze da se namontira kod mene tj da li podnozje odgovara
:: imam plocu BIOSTAR TA770E3 procesor x2 250 socket AM3,pitanje da li hladnjak `CPU kuler Titan Vanessa L-type ` moze da se namontira kod mene tj da li podnozje odgovar ::
U specifikacij piše da je za AM2, znači samo uzimaj i vozi. Ipak, pitaj prodavca tamo gde budeš kupovao da li se dobija bracket za AM2. To je zato što je taj cooler još iz 2005 godine, pa ti možda dopadne neki strariji primerak koji nema punu opremu (malo verovatno).
Ovaj kuler izgleda ogromno. Postoji mogućnost da će te onemogućiti da koristiš prva dva memorijska slota (a možda i koji više). Bolje ti je da kupiš CM Hyper TX3 ili neki drugi kuler koji pouzdano paše na AM2 soket (i većinu trenutno aktuelnih), pa da možeš da ga iskoristiš i za hlađenje nekog budućeg procesora.
TX3 je bolji i ne moze da se poredi sa box kulerom. Spusta temperaturu procesora preko 10 C u IDLE, dok pri full loadu, smanjuje i do 20C. tako da je ova konstatacija(iznad) netacna: http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_hyper_tx3/4.htm Ovaj kuler je izuzetan za svaki X2(dual core) procesor. Kad je qvad(ili X4) u pitanju situacija je drugacija, tj. nije za maksimalan overklok ovog procesora. Znaci ako hoces za X2 uzimaj jer je Best buy.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
a sta ce ti? ja sam vozio athlon II x2 245 na 3.65 ghz na 1.45v na boxu. kupio sam OCZ vendetu II (best buy za AM2+/AM3) i nisam postigao ni jedan jedini mhz vise. jes da je sad tih i ladan, ali za te pare bolje kupiti jaci procesor i hladiti boxom. zakljucak, ne isplati se kupovati kulere za jeftine procesore. ako si bas resio, i hoces da imas kuler i za sledeci eventualno topliji proc, onda ti se najvise isplati tx3(do 2000din) ili vendeta2 (do 3000din). to naravno vazi ako nemas tu vanesu po nekoj povoljnoj ceni, inace je u klasi sa vendetom ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Cini mi se da je vedetta2 skuplja. ali nema sta dase svoumis izmedju njih, vendetta2 je bolji kuler...
evo sad sam proverio
TX3 - 1500din Vendetta2 - 2900din pa na gore
Duplo je skuplja, ako imas kintu uzmi je ako nemas, zadovolji se sa TX3 nije on bsa toliko los, ali nema sta da trazi pored vendette sto i sama cena kaze...
C2Q6700 3.5GHz / Vendettta2 GA-X38-DS4 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz Asus 5850 975/1280 Samsung SpinPoint F3 1TB DVD-RW Samsung 223F Lian Li `Lancool` PC-K62 Corsair TX650 650W Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1 Logitech X540 5.1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.