evo nadjoh i w*n w*n-u kuler za moj pentium D ,posto box nema leba da ga ohladi a uz to je postao i bucan,sto je ok s obzirom da ima 4 godine
no,kuler koji bi trebao da uzmem je deep cool gamma 50,750 dinara
e sad,posto nemam blage veze,oko menjanja,to ce mi oni tamo zameniti(ako ga uzmem),,nego ,posto takodje ni o ovome nemam blage veze,jel treba neka pasta ili tako neshto?
takodje,otvoren sam i za predloge,nekih drugih modela u tom cenovnom rangu jel ipak necu mnogo da trosim,kad komp ide na prodaju u junu,nego evo cisto da obezbedim,tisinu,stabilan rad,i optimalnu temperaturu procesora,grafiku sam vec sredio
imas box u oglasim za 300 din, to da nema sanse da ga ohladi si izmislio, mozda ti je prljav kuler/crkava fan ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ne znam kod tebe,sta imas i kako to radi,oko 65 stepeni normala,leti zagreje sobu samo tako>? cist je sigurno lepo ociscen prosle sedmice,problem sa bukom odskoro,sa temperaturama,postoji odavno
nego tesko cu ja to naci ovde u cacku,mogu da pogledam
nego sto se tice menjanja,problem je sto nemam nikoga ,doduse imam,calovog kolegu sa posla,ali on mi se sa njegovim vizijama,kako treba da izgleda TUDJI kompjuter,popeo na glavu,pre bih sam menjo i neshto sjebao nego sto bi njega zvao
Angazuj onda za kupovinu komsinicu sto studira u bg-u, onu s kojom si se igrao doktora kao mali.
Ma montaza nije komplikovana, imas pun youtube snimaka, jedna slika ko iljadu reci, jedan video ko iljadu slika, sve dok ne silujes nema sta da sjebes.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
. . . problem stara pasta, bilo bi dobro kada bi mogao da skines kuler, sve lepo ocistis od stare paste i stavis novu pa onda vidis kako hladi ili koliku buku pravi, ja sam ranije imao isto celeron D, kada sam kupio komp pravio je uzasnu buku i grejao se, i kada sam skinuo kuler imao sam sta da vidim, intelova nalepnica na kuleru, taj idiot koji je sklapao komp nije skinuo nalepnicu, kada sam sve lepo ocistio i stavio pastu buka je bila manja i manje je grejao
e jbg... ti procesori vole visoke temperature :) to sto ti pokazuje 65 stepeni ne treba da te zabrinjava ako ne pravi probleme u radu/ trotluje razmisli - 750 za kuler koji nije bitno bolji od boxa+500 za pastu koju ces da upotrebis 1%... opet ti kazem, imas po oglasima box kulere koji su konstrukcijski takvi da hlade preskote od 130w, a i ako se zajebes to je 300 din. a i sam kazes do leta ces da ga prodas ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: ne znam kod tebe,sta imas i kako to radi,oko 65 stepeni normala,leti zagreje sobu samo tako> :: cist je sigurno lepo ociscen prosle sedmice,problem sa bukom odskoro,sa temperaturama,postoji odavn :: :: ::
Možda bi mogao da poradiš na ventilaciji kućišta. Pretpostavljam da nemaš 2 12-ce, uduvnu i izduvnu? Taj OCZ freeze je OK, ali nije neophodan. Dobićeš sa coolerom solidnu pastu. Nemoj četkicom, kapni malo na cpu pa stavi cooler pa ga coolerom razmaži dok ne dobiješ efekat `vakuuma` (treba ti prilična sila da bi odlepio cooler od cpua), a onda pričvrsti cooler mehanizmom.
dobro ocistis povrsine procesora i kulera koje su u dodiru, ne treba ti cetkica , samo razmazes malo po kuleru i spojis, ja sam samo nekoliko puta menjao pastu, nada se da ce ti odgovoriti jos neko ko cesce manja pastu na procesoru
kuća ćasti,ako hoćeš.Danas sam dobro raspoložen Bacio sam ga u oglase al je interesovanje slabo. U pitanju je Zalman 9500AT.Zamenio sam mu ventilator i sada je apsolutno nečujan (malo je drečavo zut,vidi sliku) ako ti ne smeta,šaljem ga Evo kako izgleda
Hvala. Ali kako si skinuo fen sa okvira? I kako si namontirao na onaj osovinski nosač sa, ako dobro vidim, trokrakom osnovicom? Izvini zbog radoznalosti, stvarno tragam za takvim rešenjem.
Otopio sam lemilicom ona 4 plastična kraka (tj isekao).Dva sam ostavio malo duža pa polako sa ugrejanim tankim odvijačem (šrafcigerom) napravio rupe koje sam prethodno iscrtao sa originalnog ventilatora.Tražim slike da ti bude jasnije ali ne mogu da ih iskopam iz šume foldera sa slikama
:: Hvala. Ali kako si skinuo fen sa okvira? I kako si namontirao na onaj osovinski nosač sa, ako dobro vidim, trokrakom osnovicom? Izvini zbog radoznalosti, stvarno tragam za takvim rešenjem :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.