Jel probao neko mozda ovu plocu, bio bih zahvalan za neki komentar. Ja bik je uzeo zbog integruse, a i podrzava oc, a upario bih je sa Athlon x3 435. Pozz swima
nema potrebe da napises model ploce, ASROCK je toliko dobar za OC da to nije normalno!
::Jel probao neko mozda ovu plocu, bio bih zahvalan za neki komentar. Ja bik je uzeo zbog integruse, a i podrzava oc, a upario bih je sa Athlon x3 435. Pozz swima
bar AMD ima tih budzetnih ploca sa integrisanom grafikom na tone! da je intel pa imas da biras izmedju 4 ploce ovako imas stvarno mnogo.... treba da kazes cenu koji hoces da platis za plocu, koliko ti treba PCI slotova, i da li ces kasnije da stavljas neku PCI-e grafiku... onda trazis cenovni rang.. sto vise pci slotova (ako ti trebaju, zvucna,tv karta i ostalo) i gledas da ispod PCI-e slota bude opet PCI-e 1x ili 4x kako ne bi sa nekom dual slot grafikom (a i single rernom) ostao bez jednog PCI slota koji ce ti mozda nekad zatrebati....
nemam poverenja u te ploce, jer ih uvaljuju u 99% slucajeva, kupcima koji dodju i kazu: `Hteo bih da kupim pentijum 4`. Kupi neku Gigabyte plocu,koja je proverena i uzivaj. Ne moras bas ti da testiras kakav je As Rock.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ako uzimas budzetnu plocu tu ti je sve to isto ma koli proizvodjac bio za 40e ne mozes ocekivati neki kvalitet i perfomanse, mada bi ti preporucio da Gigabyte preskocis, ne volim kako zvuci , Ako uzima neku jacu plocu sa 790+ cipom, ako je jeftina zasto da ne.
Re: Re: Nije tacno da ne moze da se overklokuje na AsRock plocama
10.05.2010. 14:44
status: user broj poruka: 6502
Ne, rekao sam onako, posto vidjao sam overklokovane procesore na Asrock plocama, i one koriste iste chipsete i ostalo kao i ostale ne mora da znaci da im generalno ne valjaju ploce... Ali ja ih licno ne bih uzeo.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.