treba da uzmem maticnu plocu za amd procesor, u pitanju je, Phenom II X2 545, ali plocu planiram da koristim kasnije za neki drugi kao na primer Phenom II X4 955, ali da bude sa slotovima za ddr2 memoriju obavezno. i ako bi moglo da na toj ploci budu dva slota PCI Express x16 slota. cena do nekih 80e ja sam mislio neke od ovih dajte ako imate nesto bolje preporucite
aj da ne otvaram novu temu samo jos nesto da pitam, , AMD Phenom II X2 545, 3GHz/7MB , AMD Athlon II X3 440, 3,00GHz, AMD Athlon II X4 620, 2,60GHz sta da uzmem od ova tri procesora ja sam mislio ovaj prvi al ajde reko da cujem i vase preporuke. procesor mi treba iskljucivo za igrice , i ostale sitne gluposti, nista posebno. ali za igre mi bas treba , ostalo je nebitno. pozzz i hvala jos jednom
:: aj da ne otvaram novu temu samo jos nesto da pitam :: , AMD Phenom II X2 545, 3GHz/7MB , AMD Athlon II X3 440, 3,00GHz, AMD Athlon II X4 620, 2,60GHz sta da uzmem od ova tri procesora ja sam mislio ovaj prvi al ajde reko da cujem i vase preporuke :: procesor mi treba iskljucivo za igrice , i ostale sitne gluposti, nista posebno :: ali za igre mi bas treba , ostalo je nebitno :: pozzz i hvala jos jedno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.