Otkljuco sam trece jezgro na pomenutom procesoru (cetvrto je neispravno), stabilno - testirano Linx-om sat vremena, medjutim problem je sto mi u igricama secka, kada vratim na dva jezgra tih seckanja nema, maticna ploca je GA MA 770US3 REV. 2.0, napajanje OCZ Stealth Xtreme 500w
Probao sam sa dizanjem napona na 1.42, medjutim isto se desava, cudno je da Linx prolazi a igre seckaju, zaboravio sam da napomene da je testiran sa prime - takodje prolazi sve testove,
Moze bez problema samo izberi dobru verziju biosa i moras ispuniti uslov da potrefis dobar komad procesora. Kod mene radi PII 550BE sa otkljucana sva 4 jezgra na ploci GA-MA770-UD3 preko 6 meseci i nema problema. Ploca je stigla sa FA biosom i nije se moglo otkljucati, pa sam stavio FD i ni on nije hteo. Kada sam stavio FB verziju biosa sve je proradilo. Mislim da za tvoju plocu treba F4 verzija biosa, ali proveri. Samo moras da zamenis i kuler jer fabricki ne moze to da hladi i bez ikakvog klokovanja. Preporuka za TT A1 kuler, jeftin, staje u vecinu kucista i necuje se!
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.